ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτοκτόνησε 47χρονος μη αντέχοντας την κατάσταση της χώρας!Τι έγραφε το σημείωμα…

2301

 

Τον 47χρονο βρήκε νεκρό, λίγο μετά τις 21.00 χθες βράδυ (08-07-2015), ο αδελφός του στην αποθήκη του πατρικού τους σε χωριό της Υπάτης. Είχε κρεμαστεί με ένα σχοινί από ξύλινο δοκάρι της αποθήκης, χωρίς κανείς από τους κατοίκους της περιοχής να αντιληφθεί το παραμικρό…

Στο σπίτι είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ άλλων έγραφε:«Είμαι απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Ευχαριστώ τον πατέρα μου και τα αδέλφια μου που μου συμπαραστάθηκαν και με βοήθησαν τα τελευταία χρόνια…»

Ο 47χρονος τον τελευταίο καιρό ήταν άνεργος. Τα τελευταία χρόνια δούλευε περιστασιακά όπου έβρισκε. Προσπαθούσε αλλά ήταν πολύ δύσκολο να βρει δουλειά όπως έλεγε και ο ίδιος στους φίλους του. Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν ήρεμο, ευαίσθητο και πολύ αγαπητό άνθρωπο, που τον τελευταίο καιρό λόγω της ανεργίας είχε κλειστεί στον εαυτό του.

Κανείς όμως από τους συγγενείς και τους φίλους του, δεν φανταζόταν ότι θα αυτοκτονήσει. Η τραγωδία έχει βυθίσει στο πένθος τη γειτονιά του και όλοι προσπαθούν να συμπαρασταθούν στον τραγικό πατέρα του, που ζει έναν εφιάλτη.

Πηγή: lamiareport.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button