ΔΙΑΦΟΡΑ

Χανιά: «Έσβησε» μετά από 10 μέρες η κοπέλα που τραυματίστηκε βαριά στο τροχαίο με δύο νεκρούς

Θρήνος στα Χανιά! Πέθανε και η 21χρονη που έδινε μάχη μετά το πολύνεκρο τροχαίο στα Τοπόλια, πριν από 10 ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι από το φοβερό τροχαίο στα Χανιά είχε σκοτωθεί ακαριαία ο 23χρονος οδηγός του οχήματος, ενώ κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε υποκύψει στα τραύματά της και η 15χρονη.

Ελαφρύτερα τραυματισμένος είναι ο συνοδηγός. Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η 21χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ του γενικού νοσοκομείου Χανίων την Πέμπτη (14.07.2022), 10 ημέρες μετά τον βαρύτατο τραυματισμό της στο τροχαίο δυστύχημα στα Τοπόλια.

Η κατάσταση της κοπέλας από την πρώτη στιγμή είχε χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερα κρίσιμη και παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια των γιατρών δεν κατάφερε να ζήσει. πηγη politic.gr

Ο Μαρκ Φλάισμαν, πρώην ιδιοκτήτης του θρυλικού κλαμπ «Studio 54», πέθανε με υποβοηθούμενη ευθανασία

Τίτλους τέλους στη ζωή του έριξε ο διάσημος πρώην ιδιοκτήτης του studio 54 με υποβοηθούμενη ευθανασία λόγω των σοβαρότατων προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Σύμφωνα με τη New York Post, η υγεία του Φλάισμαν είχε ξεκινήσει να επιδεινώνεται από το 2016. Σε συνέντευξή του στη νεοϋορκέζικη εφημερίδα τον περασμένο μήνα, ο επιχειρηματίας είχε αποκαλύψει ότι δεν μπορούσε να περπατήσει ούτε να μιλήσει σωστά, ως αποτέλεσμα μιας πάθησης που οι γιατροί δεν μπορούσαν να διαγνώσουν. Στην τελευταία του συνέντευξη είχε μιλήσει ανοιχτά για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε.

«Δεν μπορώ να περπατήσω, η ομιλία μου είναι σκ@τα και δεν μπορώ να αυτοεξυπηρετηθώ… Η γυναίκα μου με βοηθάει να ξαπλώσω στο κρεβάτι και δεν μπορώ ούτε να ντυθώ, ούτε αν φορέσω τα παπούτσια μου μόνος μου» Το Studio 54 άφησε ιστορία στη νυχτερινή διασκέδαση της Νέας Υόρκης και άλλαξε για πάντα την κοσμοθεωρία του nightlight παγκοσμίως

Πληροφορίες protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button