ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανακαλούνται δεκάδες μάρκες σνακ θυγατρικής της PepsiCo λόγω σαλμονέλας – Ενημέρωση από τα Lidl US

«Μην τα καταναλώσετε»: Αποσύρονται από την αγορά επικίνδυνα σνακ, γαριδάκια & δημητριακά, πανικός σε χιλιάδες γονείς

Η Quaker Oats Company η οποία ανήκει στον κολοσσό των ποτών και σνακ PepsiCo ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ανακαλεί 43 διαφορετικά προϊόντα με βάση τα δημητριακά, granola και δημητριακά granola που πωλούνται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες επειδή θα μπορούσαν να έχουν μολυνθεί με σαλμονέλα, ένα δυνητικά θανατηφόρο βακτήριο.

Τα προϊόντα πωλούνται σε όλες τις ΗΠΑ το Πουέρτο Ρίκο, το Γκουάμ και το Σαϊπάν. Η αρχή Ασφάλειας Τροφίμων των ΗΠΑ FDA συνέστησε στους καταναλωτές να ελέγξουν τα ντουλάπια τους για οποιοδήποτε από τα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω και να τα απορρίπτουν.

Η σαλμονέλα είναι ένας οργανισμός που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές και μερικές φορές θανατηφόρες λοιμώξεις σε μικρά παιδιά, αδύναμα ή ηλικιωμένα άτομα και σε άλλα άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα. Τα υγιή άτομα που έχουν μολυνθεί από σαλμονέλα παρουσιάζουν συχνά πυρετό, διάρροια, ναυτία, έμετο και κοιλιακό άλγος.

Η Quaker,  δήλωσε ότι δεν έχει λάβει επιβεβαιωμένες αναφορές για άτομα που αρρώστησαν μετά την κατανάλωση των ανακληθέντων προϊόντων.

Σύμφωνα με το huntingtonnow και η Lidl εξέδωσε την Παρασκευή μια προειδοποίηση σχετικά με την ανάκληση Quaker Oats για προϊόντα που είχε πουλήσει το κατάστημα.

Η ανάκληση του Lidl περιλαμβάνει συγκεκριμένα είδη granola επώνυμα Quaker, από τα οποία η Lidl έχει πουλήσει μόνο: Quaker Chewy Bars Peanut Butter Chocolate Chip 8ct 6,7 oz, Quaker Chewy Bars Chocolate Chip 8ct 6,7oz και Quaker Chewy Bars Chocolate Chip Halloween .328ct Min.1. Η Lidl και άλλα καταστήματα απευθύνονται σε πελάτες που έχουν εντοπιστεί ότι έχουν αγοράσει τα προϊόντα που ανακαλούνται.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγη cibum.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button