ΔΙΑΦΟΡΑ

«Πρόσεχε είναι συμμορία»: Ο δολοφόνος που πριν τον ανακαλύψει η Νικολούλη σκότωσε ξανά

Η δολοφονία που είχε συνταράξει την ομάδα της Αγγελικής Νικολούλη 3 ώρες πρίν

Ήταν 31 ετών. Η εξαφάνισή της δεν βρήκε ποτέ την εξήγησή της, με τη δολοφονία της να έχει συνταράξει την ομάδα της Αγγελικής Νικολούλη. Μια υπόθεση που δεν έστειλε ποτέ τους ενόχους στη Δικαιοσύνη. Τους ενόχους που προκειμένου να καλύψουν τα ίχνη τους δε δίστασαν να σκοτώσουν ξανά.

Για την Αγγελική, ήταν ξεκάθαρα δολοφονία. Από την πρώτη στιγμή. Ακόμα και κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών έρευνας της υπόθεσης της Όλγας Παυλίδου που η ίδια θεωρούνταν «εξαφανισμένη».

Ήταν τα ξημερώματα της 24ης Αυγούστου του 2009, όταν η Όλγα εξαφανίζεται από το σπίτι της στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, αφήνοντας πίσω τον σύντροφό της και το 5 ετών παιδί τους.

Μετά το πέρας των 48 ωρών, η ίδια θεωρείται και επίσημα εξαφανισμένη με την αστυνομία να ξεκινά αμέσως τις έρευνες για τον εντοπισμό της. Τη δική του έρευνα –χωρίς την παραμικρή βοήθεια- ξεκινά και ο πατέρας του παιδιού της, απελπισμένος να βρει έστω και ένα μικρό στοιχείο που θα μαρτυρούσε πως η Όλγα ήταν ζωντανή. Αγνοούμενη, μα ζωντανή.

Η Αγγελική και το «ύποπτο» Opel Corsa

Την υπόθεση έφερε στο φως της δημοσιότητας δύο μήνες αργότερα η Αγγελική Νικολούλη, η οποία προσπάθησε να βρει κάθε πιθανό στοιχείο με τη βοήθεια αστυνομίας και μαρτύρων μέσα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Από την πρώτη στιγμή γίνεται λόγος για ένα ύποπτο –όπως χαρακτηρίστηκε- λευκό Opel Corsa, με χαρακτηριστικό του ένα μεγάλο χτύπημα από τρακάρισμα στον πίσω δεξί προφυλακτήρα.

Κάτοικος της περιοχής υποστήριξε στο «Τούνελ» πως επί έναν ολόκληρο μήνα πριν εξαφανιστούν τα ίχνη της Όλγας, το όχημα αυτό περνούσε συνεχώς από γειτονιά της γυναίκας με τρία άτομα στο εσωτερικό του.

Τη νύχτα της εξαφάνισής της, το Opel είχε μέσα τέσσερα άτομα…

Το πτώμα στο δάσος του Σέιχ Σου

Τίποτα δεν επιβεβαιώνει πως το τέταρτο άτομο ήταν η Παυλίδου, ωστόσο ο μάρτυρας κάνει λόγο για μια γυναίκα που της έμοιαζε.

Το στοιχείο αυτό αποτέλεσε βάση για τις έρευνες του «Τούνελ» που όμως δεν έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα παρά το γεγονός πως κάποια στιγμή έκανε την εμφάνισή του το σημαντικότερο στοιχείο όλων: Ένα πτώμα στο δάσος του Σέιχ Σου.
19 Οκτωβρίου. Η σορός μιας γυναίκας κάνει την εμφάνισή της σε μία χαράδρα βάθος 20 μέτρων, με τα πρώτα στοιχεία να «φωτογραφίζουν» την Όλγα. Αρχικά, οι συγγενείς δεν ενημερώθηκαν για την εύρεση του πτώματος για να μην υπάρξει αναστάτωση.

Η πληροφορία έφτασε στην Αγγελική κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης. Όπως έγινε γνωστό, η σορός ανήκε σε γυναίκα ηλικίας μέχρι 35 ετών. Ο ιατροδικαστής Ματθαίος Τσούγκας δήλωσε ότι η νεκρή είχε ύψος 1,70, ενώ φορούσε 39 νούμερο παπούτσι.

Η γυναίκα που βρέθηκε φορούσε κοντομάνικο μπλουζάκι, πολύ φαρδιά φούστα και μποτάκια. Κομμάτια που σε καμία περίπτωση δεν ταίριαζαν με το στυλ της αγνοούμενης μητέρας.

Οι άνθρωποί της ήταν κατηγορηματικοί: Η Όλγα δεν είχε τέτοια ρούχα.

Αυτό υποστήριξαν όταν ενημερώθηκαν για το μακάβριο εύρημα της αστυνομίας. Το DNA θα αποκάλυπτε τα πάντα…

Τρίχες πάρθηκαν από τη σπίτι της, προκειμένου να συγκριθούν με δόντια από το κρανίο του πτώματος που βρέθηκε στο δάσος του Σέιχ Σου. Τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα. Έτσι, οι έρευνες συνεχίστηκαν.

Το δεύτερο πτώμα

Δέκα μήνες μετά την εξαφάνιση της Όλγας ακόμα ένα στοιχείο έρχεται να ενισχύσει τις υποψίες της Αγγελικής Νικολούλη περί… ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της βρίσκεται άγρια δολοφονημένος λίγο έξω από το Σιδηρόκαστρο Σερρών. Δεν είχε σταματήσει ποτέ να ψάχνει για στοιχεία.
«Είναι δύσκολο γιατί μιλάμε για μια δολοφονία και μια εξαφάνιση και είχαμε ανώνυμο τηλεφώνημα που μιλά για συμμορία που κρύβεται πίσω από αυτό. Όπως καταλαβαίνετε χρειάζεται πολύ προσοχή», δήλωσε τότε η δημοσιογράφος χωρίς να αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στα άδυτα του υποκόσμου

Το σημαντικότερο όλων, όμως, το άφησε να διαρρεύσει: Το τέλος του ζευγαριού έφερε τη σφραγίδα συμμορίας του υποκόσμου. Οι λόγοι έμειναν αδιευκρίνιστοι. Στην περίπτωση του συντρόφου της Όλγας, το πιθανότερο σενάριο ήθελε τον ίδιο να είχε προκαλέσει πολύ τους δολοφόνους της γυναίκας ψάχνοντας για την αλήθεια. Έτσι, έπρεπε να βγει απ’ τη μέση.

Μια εξαφάνιση κι ένα πτώμα ως επίλογος. Ένα παιδί που έμεινε χωρίς γονείς.

Το χειρότερο; Το πτώμα της Όλγας δε βρέθηκε ποτέ. Παρόλα αυτά, οι Αρχές δεν αντιμετώπισαν την υπόθεση ως «εξαφάνιση» μα ως ξεκάθαρη δολοφονία. Ακόμα και χωρίς σορό.

«Πλοκή, μυστήριο, αγωνία και αναπάντητα ερωτήματα για το μικρό κοριτσάκι που μεγαλώνει με τη γιαγιά και τον παππού, χωρίς να ξέρει την τραγωδία των γονιών της. Όλα μαρτυρούν πως η ίδια συμμορία δολοφόνησε και την Όλγα και εξαφάνισε το πτώμα της», αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Αγγελικής Νικολούλη…

Η υπόθεση της Όλγας δεν άργησε να ξεχαστεί.

[menshouse.gr]

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button