ΔΙΑΦΟΡΑ

Εργαζόμενος σε εργοστάσιο ο 61χρονος του τροχαίου στην ΠΕΟ Βόλου – Λάρισας

Σε εργοστάσιο δούλευε ο 61χρονος Αλέξανδρος Σουσουρής, που μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Νοσοκομείο Βόλου σήμερα τα ξημερώματα, όταν το Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε με κατεύθυνση από Βόλο προς Λάρισα στο ύψος του Ριζομύλου, εξετράπη της πορείας του.

Η νεκροψία θα “ρίξει φως” στα αίτια θανάτου του, αν δηλαδή ο 61χρονος έχασε τις αισθήσεις του κι εξέπνευσε πριν το όχημα εκτραπεί της πορείας του ή μετά την εκτροπή του οχήματος.

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρή 22χρονη μητέρα

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο της Κρήτης σήμερα το πρωί.

Το νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε πολύ κοντά στη Νεάπολη του Δήμου Αγίου Νικολάου και συγκεκριμένα στις Κουρούνες όταν το ΙΧ που επέβαινε μία νεαρή γυναίκα, εξετράπη της πορείας του με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Δυστυχώς η 22χρονη Κ.Μ. βρήκε ακαριαίο θάνατο καθώς όταν έφτασε στο σημείο το ΕΚΑΒ, ήταν ήδη αργά..

Σύμφωνα με πληροφορίες η 22χρονη ήταν παντρεμένη και είχε και παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα οδηγούσε το αυτοκίνητο του συντρόφου της.

Υπενθυμίζεται ότι είναι το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώνεται στους δρόμους της Κρήτης από την αρχή του έτους καθώς λίγες ώρες μετά την αλλαγή του χρόνου, ένας 19χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο στο Πάνορμο Ρεθύμνου.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button