ΔΙΑΦΟΡΑ

ΕΦΥΓΕ ο Νίκος Πετράκης

ΕΦΥΓΕ ο Νίκος Πετράκης

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε στην Ικαρία ο 65χρονος Συριανός δημοσιογράφος Νίκος Πετράκης. Σοκ επικρατεί και στον επιχειρηματικό κόσμο καθώς έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο 65χρονος Συριανός δημοσιογράφος, εντοπίστηκε στη μικρή παραλία στο λιμάνι του Εύδηλου το πρωί της Παρασκευής, χωρίς τις αισθήσεις του.

Διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στη συνέχεια δόθηκε εντολή διενέργειας νεκροψίας-νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

 Πέθανε ο Αντώνης Φώσκολος

Βαρύ πένθος για την οικογένεια του Α.Ο Σύρου και γενικότερα του συριανού ποδοσφαίρου, καθώς έφυγε από την ζωή ένας πολύ μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς παράγοντες του νησιού.

Ο Αντώνης Φώσκολος έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο, σκορπώντας σε θλίψη τους φίλους του τοπικού ποδοσφαίρου και την κοινωνία του νησιού γενικότερα.

Ο Αντώνης Φώσκολος, πατέρας του σημερινού προέδρου του Α.Ο. Σύρου, Γιώργου Φώσκολου, υπήρξε επί σειρά δεκαετιών παράγοντας του συριανού ποδοσφαίρου, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στον τοπικό αθλητισμό.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει σήμερα στη 13.οο στον Ταξιάρχη. Επίσης, τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές για γνωστό Έλληνα συνθέτη, ο οποίος παραθέριζε στο Πήλι Ευβοίας..athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button