ΔΙΑΦΟΡΑ

Εικόνες ΣΟΚ στην Καβάλα – Νεκρός οδηγός που έπεσε σε χαράδρα. Σκοτώθηκε ακαριαία

Τραγωδία με έναν νεκρό στην Καβάλα. Χθες τη νύχτα, ένας άνδρας οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε μέσα σε ένα αρδευτικό κανάλι.

Η πτώση ήταν τέτοια που επέφερε τον ακαριαίο θάνατό του. Τα ξημερώματα ανασύρθηκε το αυτοκίνητό του, ενώ οι Αρχές ερευνούν το συμβάν.

Θρήνος για πατέρα τριών παιδιών – Νεκρός ο Δημήτρης Φαλάρας

Ήταν ένας άνθρωπος με πολλά ενδιαφέροντα, πολύ δραστήριος και πολύ καλός επαγγελματίας, πατέρας τριών παιδιών. Ήξερε να κάνει φίλους και η απώλειά του είναι σημαντική για την τοπική κοινωνία των Καμένων Βούρλων.

Ο Δημήτρης Φαλάρας έφυγε απο την ζωή πρίν απο λίγες ώρες μετά απο πολύμηνη μάχη με σοβαρό νόσημα. Ήταν ένας εκ των συνεχιστών της ξακουστής ταβέρνας “κάβος» στα Φαλαρέικα.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button