ΔΙΑΦΟΡΑ

Μαθεύτηκε ο λόγος: Γι’ αυτό μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Νότης Σφακιανάκης

Ο Νότης Σφακιανάκης έχει επιλέξει να απέχει από τα φώτα και τον καλλιτεχνικό χώρο τα τελευταία χρόνια. Ο δημοφιλής τραγουδιστής που απαθανατίστηκε από τηλεοπτική κάμερα τον περασμένο Σεπτέμβριο έξω από το σπίτι του στα νότια προάστια, είχε ατύχημα, σύμφωνα με το δημοσίευμα ιστοσελίδας sportdog.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Νότης Σφακιανάκης είχε μία πτώση στο σπίτι του με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου διαπιστώθηκε από τους γιατρούς το κάταγμα στο πόδι του.

Ένα ατύχημα στο σπίτι του είχε ο Νότης Σφακιανάκης. Ο τραγουδιστής χρειάστηκε να διακομιστεί στο Ασκληπιείο της Βούλας με κάταγμα σύμφωνα με δημοσίευμα.

Δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί και αναρρώνει στο σπίτι του μετά το ατύχημα. Σύμφωνα με τον Δημήτρη Σαράντο στο «Πρωινό Σουσου» η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από τον στενό επαγγελματικό του κύκλο.

Παράλληλα, στην εκπομπή αναφέρθηκαν και στο ενδεχόμενο της επιστροφής του καλλιτέχνη στις πίστες.

Το διαβάσαμε εδώ tlife.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button