ΔΙΑΦΟΡΑ

Απέραvτη Θλίψη: «Βαpύ» Πέvθος Στην Οικογέvεια Τoυ Αvδρέα Μικpούτσικου! Φωτo

Απέραvτη Θλίψη: «Βαpύ» Πέvθος Στην Οικογέvεια Τoυ Αvδρέα Μικpούτσικου! Φωτo

Απέραvτη θλίψη για την οικογένεια του.

«Βαρύ» πένθος επικρατεί στην οικογένεια του Ανδρέα Μικρούτσικου, καθώς ακόμη ένας 8άνατος έρχεται να φέρει τη θλίψη για αυτή και τον καλλιτεχνικό κόσμο, ενώ πρόσφατα υπήρξαν εξελίξεις με την…

Απέραvτη θλίψη για την οικογένεια του.

«Βαρύ» πένθος επικρατεί στην οικογένεια του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Η θλιβερή είδηση, έγινε πριν λίγο γνωστή, από μια ανάρτηση στο Facebook.

Aκόμη ένας 8άνατος έρχεται να φέρει τη θλίψη για αυτή και τον καλλιτεχνικό κόσμο, ενώ πρόσφατα υπήρξαν εξελίξεις με την υγεία του παρουσιαστή.

Συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή, μετά από προβλήματα υγείας

που αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα, η ηθοποιός Ειρήνη Ιγγλέση.

Η Ειρήνη Ιγγλέση υπήρξε σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου. Είχε γνωριστεί με τον αγαπημένο συνθέτη στα τέλη του 1976 στο θέατρο.

Διατηρούσαν άψογες σχέσεις με τον συνθέτη

και την τελευταία του σύζυγο Μαρία Παπαγιάννη.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην κηδεία του συνθέτη η Ειρήνη Ιγγλέση ήταν συντετριμμένη και δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει.

Από τον γάμο τους απέκτησαν δύο κόρες, την Σεσίλ και την Κωνσταντίνα. Μετά τον χωρισμό τους η Ειρήνη Ιγγλέση διατηρούσε άψογες σχέσεις με τον πρώην σύζυγός της και την τελευταία του σύζυγο Μαρία Παπαγιάννη.

Η Μαρία Παπαγιάννη την αποχαιρέτισε με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. «Καλό σου ταξίδι Ειρήνη. Θα σε θυμάμαι πάντα με ευγνωμοσύνη για όσα μοιραστήκαμε με αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά….athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button