ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ρίχνει Nutella μέσα στην ζύμη για τα μπισκότα. Λίγο αργότερα…. Καταπληκτικό!!

Τα μπισκότα σοκολάτας είναι από τις πιο νόστιμες λιχουδιές που τα προτιμάμε στον καφέ μας και στην σοκολάτα μας. Έχουμε δοκιμάσει πολλά μπισκότα σοκολάτας αλλά η παρακάτω συνταγή νομίζω είναι μοναδική και θα την λατρέψετε. Έχετε δει πουθενά να πουλάνε μπισκότα με γέμιση Nutella ? Νομίζω πως όχι…..!

Στο βίντεο αυτό που δημοσιεύτηκε στο YouTube από τον χρήστη TheCooknShare θα μάθουμε πως μπορούμε να δημιουργήσουμε μοναδικά μπισκότα με γέμιση Nutella. Το καλύτερο σε όλο αυτό είναι ότι είναι πάρα πολύ εύκολο.

Θα ξεκινήσει δημιουργώντας μια παραδοσιακή ζύμη για μπισκότα σοκολάτας και στην συνέχεια πριν τα τοποθετήσει στο ταψί θα βάλει μέσα μια κουταλιά Nutella.

*Τοποθετήστε τα στον φούρνο για 12-14 λεπτά.

Δείτε το βίντεο :

πηγη http://apisteuta.com/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button