ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία: Δύο αδέλφια πήραν το αυτοκίνητο της γιαγιάς τους και σκοτώθηκαν

Τραγωδία: Δύο αδέλφια πήραν το αυτοκίνητο της γιαγιάς τους και σκοτώθηκαν

Δύο αδέλφια έξι και επτά ετών πέθαναν σε τροχαίο στο Μισούρι. Τα δύο αδέλφια είχαν πάρει το αυτοκίνητο της γιαγιάς τους. Τα αγόρια πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου και αποφάσισαν να το οδηγήσουν. Ο 7χρονος μπήκε στη θέση του οδηγού και με μεγάλη ταχύτητα πέρασαν μέσα από ένα χωράφι και μετά στον επαρχιακό δρόμο.

Ο 6χρονος αδελφός του καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Κάποια στιγμή ο 7χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και βγήκε από τον δρόμο. Σύμφωνα με την τροχαία το αυτοκίνητο χτύπησε μια μπάρα, βρέθηκε στον αέρα και μετά βρέθηκε στον αέρα πριν προσγειωθεί σε έναν γκρεμό και καταλήξει σε ένα δέντρο. Στη συνέχεια το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες. Τα δύο αγόρια δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας την ώρα του τροχαίου σύμφωνα με το People.

πηγη enikos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button