ΔΙΑΦΟΡΑ

Έρχεται κύμα κακοκαιρίας – Χαλάζι και καταιγίδες θα σαρώσουν τη χώρα – ΒΙΝΤΕΟ

Έρχεται κύμα κακοκαιρίας – Χαλάζι και καταιγίδες θα σαρώσουν τη χώρα – ΒΙΝΤΕΟ

Βροχές, καταιγίδες και κατά τόπους χαλαζοπτώσεις αναμένονται με την κακοκαιρία να επεκτείνεται σε ολόκληρη τη χώρα τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό του ΑΝΤ1, βροχές, καταιγίδες -κατά τόπους ισχυρές- κυρίως στα ηπειρωτικά, την Εύβοια τα φαινόμενα θα είναι έντονα και αργότερα θα επεκταθούν στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Και στην Αττική περιμένουμε βροχές τη Δευτέρα και την Τρίτη. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 5-6 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος είναι σε υποχώρηση λόγω της συννεφιάς, στους 28-29 βαθμούς Κελσίου, με παρόμοιες συνθήκες και θερμοκρασίες και την Τρίτη.

Από την Τετάρτη περιμένουμε σταδιακή υποχώρηση της αστάθειας κυρίως σε κεντρικές και βορειότερες περιοχές, και μικρή άνοδο του υδράργυρου.

Έως το τέλος της εβδομάδας θα συνεχιστεί ο άστατος καιρός και δεν θα έχουμε σπουδαίο καλοκαιρινό πρόσημο..enikos.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button