ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στον Πύργο. Έχασε τον γιό του σε τροχαίο και χθές σκοτώθηκε με την μηχανή του

Τραγωδία στον Πύργο. Έχασε τον γιό του σε τροχαίο και χθές σκοτώθηκε με την μηχανή του

Ώρα μία ξημέρωμα Τετάρτης και ο 53χρονος από τον Πύργο, άφηνε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο στους δρόμους του Περιστερίου, στην Αθήνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews, ο άτυχος Γ.Γ. επιστρέφοντας στο σπίτι του στην Αθήνα -όπου διέμενε τον τελευταίο μήνα- έχασε τον έλεγχο της μηχανής μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- και εξετράπη της πορείας του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο θάνατος του, ήταν ακαριαίος. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο «Αττικόν», όμως ήταν ήδη αργά, αφού οι γιατροί, απλά, διαπίστωσαν τον θάνατο του. Ο άτυχος 53χρονος, τον Ιούλιο του 2011 είχε χάσει τον 18χρονο γιο του σε τροχαίο δυστύχημα -με μηχανάκι- που είχε σημειωθεί στην είσοδο της πόλης του Πύργου.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button