ΔΙΑΦΟΡΑ

Εκοιμήθη ο Ιερέας Δημήτριος Ψαριανός

Εκοιμήθη ο Ιερέας Δημήτριος Ψαριανός της Ι. Μ. Ύδρας

Μετά βαθυτάτης θλίψεως αγγέλομεν την εν Κυρίω κοίμηση σήμερα, 1.1.2020 του Ιερέως π. Δημητρίου Ψαριανού, κληρικού της Ι. Μητροπόλεως.

Ο π. Δημήτριος Ψαριανός έγγαμος Ιερεύς ήτο ανηψιός του αοιδίμου Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης Κυρού Διονυσίου του Ψαριανού .
Διάκονος χειροτονήθηκε στις 14.1.1995 και Πρεσβύτερος την επομένη 15.1.1995 από τον αοίδιμο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κυρό Ιερόθεο τον Β’ στον Ι. Ν. Αγίας Τριάδος εις Μύρινα Λήμνου.

Διετέλεσε εφημέριος στην Ι.Μ.Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου ,στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, και στην καθ ημάς Ι. Μητρόπολη εις Αίγινα, είς Σπέτσας και εις χωρίον Φούρνους Κρανιδίου.

Διακρίθηκε για την απλότητα του και δια το χάρισμα της καλλιγραφίας.
Υπήρξε υποδειγματικός οικογενειάρχης και πιστός οικονόμος των μυστηρίων του Θεού.

Τα τελευταία έτη σήκωσε τον βαρύ Σταυρό της ασθενείας με υπομονή έχοντας την αμέριστη φροντίδα της πρεσβυτέρας του, της θυγατρός του, αλλά και την πατρική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ.κ. ΕΦΡΑΙΜ.

Είη η μνήμη αυτού αγήρως και αιωνία!

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button