ΔΙΑΦΟΡΑ

Πόσους θα πάρεις σήμερα Χάρε; – Νεκρός πρίν απο λίγες ώρες αγαπημένος ηθοποιός

Η οικογένειά του τον περιγράφει ως έναν άνθρωπο που λάτρευε να παίζει, να γελάει, να καπνίζει πούρα και να παίζει γκολφ. Ο ηθοποιός είχε αποκτήσει δύο παιδιά, τον Όστιν και τη Σόφι.

Ο γνωστός ηθοποιός Ντιν Στόκγουελ, με καριέρα 70 ετών και δεκάδες ρόλους στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, πέθανε το πρωί σε ηλικία 85 ετών. Έφυγε από τη ζωή στο σπίτι του από φυσικά αίτια, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της οικογένειάς του.

Εικόνα ΣΟΚ – Νεκρός 23χρονος στην Αλεξανδρούπολη

Όλα έγιναν πρίν απο λίγο στη συμβολή των οδών Ελένης Φιλιππίδη με Νικομηδείας. Σύμφωνα με πληροφορίες του e-evros, ο 23χρονος άνδρας βρέθηκε στο κενό πέφτοντας από την ταράτσα της πολυκατοικίας.

Αμέσως βρέθηκε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης σε άσχημη κατάσταση και λίγο αργότερα κατέληξε.

Στο σημείο έσπευσε από την πρώτη στιγμή Κλιμάκιο του Εγκληματολογικού Τμήματος της Α.Δ. Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, μιας και προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της πτώσης του 23χρονου. Ο νεαρός άνδρας δεν ήταν ένοικος της πολυκατοικίας κάτι που προκαλεί ερωτηματικά στην ΕΛ.ΑΣ.

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button