ΔΙΑΦΟΡΑ

ΣΟΚ: Νεκρή η Μίνα Γαλανοπούλου

ΣΟΚ: Νεκρή η Μίνα Γαλανοπούλου

Πριν από λίγη ώρα άφησε την τελευταία της πνοή η πολυαγαπημένη σύζυγος του Αλέξη Διγενή, Μίνα Γαλανοπούλου, ηλικίας 49 ετών.

Η σύζυγος του επικεφαλής του σταθμού ΣΠΟΡ ΦΜ Πάτρας 96,3 και υπευθύνου των αθλητικών σελίδων στις εφημερίδες «Κόσμος» και «7 Ημέρες Αγγελίες» αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα, τα οποία αντιμετώπιζε με γενναιότητα μαζί με τον σύζυγό της που ήταν πάντα στο πλευρό της.

Ο Αλέξης Διγενής εργάζεται στα Δικαστήρια Αιγίου, ενώ πέραν του ΣΠΟΡ ΦΜ Πάτρας, είχε συνεργασίες με πολλά ΜΜΕ σε Αιγιάλεια, Πάτρα και Αθήνα, εκ των οποίων μέχρι το 2005 και η εφημερίδα «Πελοπόννησος».Η κηδεία της Μίνας Γαλανοπούλου θα γίνει αύριο στο Αίγιο.

Πηγη:kontraseolous.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button