ΔΙΑΦΟΡΑ

Μαρτυρικός θάνατος: Πέθανε από ασφυξία στο κρεβάτι σκεπασμένη με ένα σεντόνι

Από ασφυξία πέθανε η 47χρονη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της Αγιάς Φωτιάς στην Ιεράπετρα που προκλήθηκε από τα μπάζα της ταράτσας που την πλάκωσαν όταν ο βράχος «χτύπησε» το κατάλυμα στο οποίο διέμενε με τον σύζυγο και τον 9χρονο γιο της.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το neakriti.gr, η τελική αιτία θανάτου για την άτυχη γυναίκα, με βάση το πόρισμα του ιατροδικαστή μετά τη νεκροψία-νεκροτομή που έγινε στο ΠΑΓΝΗ, είναι η ασφυξία ενώ βρέθηκε σε εμβρυική στάση στο κρεβάτι σκεπασμένη με ένα σεντόνι κάτω από μπάζα 1,5 μέτρου.

Η 47χρονη την ώρα της «φονικής» κατολίσθησης βρισκόταν στο κρεβάτι της και κοιμόταν. Ο βράχος όπως κατρακύλησε, χτύπησε την ταράτσα του δωματίου στο οποίο διέμενε με την οικογένειά της, η ταράτσα κατέρρευσε και την πλάκωσε ενώ ο βράχος συνέχισε την πορεία του και κατέληξε στην παραλία.

Σημειώνεται πως η γυναίκα βρέθηκε κάτω από μπάζα σκεπασμένη με το σεντόνι χωρίς να φέρει εμφανή τραύματα ή χτυπήματα, γεγονός που οδήγησε από την αρχή στο συμπέρασμα της ασφυξίας. Σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα του Ιατροδικαστή αναφέρει: Αρχική Αιτία:

Κατολίσθηση, Μεσαία Αιτία: Καταπλάκωση και Τελική Αιτία: Ασφυξία θέσεως ενώ όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, όταν οι διασώστες βρήκαν το πτώμα της που ήταν σκεπασμένο με σεντόνι, το έκοψαν σε ένα σημείο για να σιγουρευτούν ότι κάτω από αυτό ήταν η γυναίκα που είχε καταπλακωθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsique.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button