ΔΙΑΦΟΡΑ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΔΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΔΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ!

Κατά καιρούς διαβάζουμε στο διαδίκτυο πάρα πολλά άρθρα για παιδάκια τα οποία βρίσκονται παρατημένα από τους γονείς τους σε διάφορα μέρη…

Αν και οι ειδικοί συμβουλεύουν τις γυναίκες να μην κάνουν παιδιά αν δεν μπορούν να τα μεγαλώσουν ή να το αντέξουν οικονομικά, αυτές πολλές φορές μένουν έγκυες με αποτέλεσμα μετά να εγκαταλείψουν τα μικρά τους αγγελούδια.

‘Άλλες γυναίκες προσπαθούν για χρόνια να γίνουν μητέρες και άλλες που τα καταφέρνουν πετούν τα παιδιά τους στα σκουπίδια…

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο εικόνες αυτού του μικρού ήρωα, ο οποίος βρέθηκε κυριολεκτικά μέσα στα σκουπίδια.

Πραγματικά η εικόνα είναι ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ και μας εξοργίζει.

Αυτό που σοκάρει περισσότερο είναι ότι η μητέρα αυτού του παιδιού δεν παράτησε το παιδί της σε κάποιο ορφανοτροφείο ή στη χειρότερη κάπου όπου θα του έδινε μια ελπίδα να ζήσει αλλά μέσα στα σκουπίδια.

Ουσιαστικά δηλαδή προσπάθησε να το δολοφονήσει. Ευτυχώς κάποιοι πολίτες βρήκαν το μωράκι και το φρόντισαν και του έδωσαν μια ελπίδα στη ζωή.

Η ταυτότητα του μωρού παραμένει άγνωστη…Το σίγουρο είναι πως βρίσκεται σε καλύτερα χέρια!!!

πηγη destora.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button