ΔΙΑΦΟΡΑ

Κάτι μυστηριώδες συμβαίνει σε αυτό το καταφύγιο. Δείτε το βίντεο!

 

Το καταφύγιο ζώων Battersea Dogs & Cats στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει 150 χρόνια ιστορίας, αλλά ποτέ μέχρι σήμερα οι υπεύθυνοι δεν είχαν συναντήσει κάτι ανάλογο.

Κάθε πρωί το προσωπικό έβρισκε τα σκυλιά ελεύθερα να τρέχουν τριγύρω και να κλέβουν τρόφιμα από την κουζίνα. Αρχικά οι υπεύθυνοι κατηγόρησαν αυτούς που είχαν βάρδια ότι ξεχνούσαν να κλειδώσουν τις πόρτες. Αλλά όταν είδαν ότι αυτό συνέχισε να συμβαίνει και τις επόμενες μέρες, για μεγάλο χρονικό διάστημα, άρχισαν να σκέφτονται ότι κάποια άλλη πρέπει να είναι η εξήγηση.

Μετά από πολλές συζητήσεις αποφάσισαν να τοποθετήσουν κάμερες για να δουν τι πραγματικά συμβαίνει. Δείτε τι κατέγραψαν οι κάμερες..

 

πηγη http://kollima.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button