ΔΙΑΦΟΡΑ

Κρήτη: Νεκρή ποδηλάτισσα σε τροχαίο στην Ιεράπετρα

Κρήτη: Νεκρή ποδηλάτισσα σε τροχαίο στην Ιεράπετρα

Το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε η άτυχη γυναίκα από τη Γαλλία συγκρούστηκε με φορτηγό.

Νέα τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στους δρόμους της Κρήτης με μία γυναίκα να αφήνει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον Περιστερά Ιεράπετρας όταν φορτηγό συγκρούστηκε με το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε η άτυχη γυναίκα από τη Γαλλία.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο για την άτυχη γυναίκα ήταν ήδη αργά καθώς είχε αφήσει την τελευταία της πνοή. Πηγή: ekriti

Τραγωδία στη Στυλίδα! Σκοτώθηκε εργάτης από κατάρρευση φωταγωγού

Το δυστύχημα με θύμα έναν 49χρονο αλλοδαπό εργάτη, έγινε  κατά τη διάρκεια οικοδομικών εργασιών σε κτίριο στη Στυλίδα.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο άτυχος εργάτης από την Αλβανία, έκανε εργασίες στην οροφή του κτιρίου, όταν κατέρρευσε τμήμα του φωταγωγού και βρέθηκε στο κενό από μεγάλο ύψος.

Ο 49χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου δυστυχώς οι γιατροί επιβεβαίωσαν το θάνατό του, ενώ ενημέρωσαν και το ΑΤ Στυλίδας.

Από τους αστυνομικούς συνελήφθη στη συνέχεια ο 59χρονος εργολάβος ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου εργάτη.

Πηγή: ekriti

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button