ΔΙΑΦΟΡΑ

Μεσολόγγι: Φωτογραφία ντοκουμέντο «καiει» τον κρεοπώλη – Δείχνει το πραγματικό δρομολόγιο

Μια φωτογραφία που έχει στα χέρια της η Ελληνική Αστυνομία αποδομεί τα όσα είπε ο κρεοπώλης για τη μοιραία νύχτα της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου.

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, η οποία αποκαλύπτει τα ψέματα που είπε ο 50χρονος κρεοπώλης, που κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Συγκεκριμένα, η φωτογραφία δείχνει το πραγματικό δρομολόγιο που ακολούθησε ο 50χρονος κατηγορούμενος στην περιοχή του Μεσολογγίου, ενώ επιβεβαιώνει ότι όσα υποστήριξε για τα κρίσιμα λεπτά το βράδυ της εξαφάνισης του 31χρονου ήταν ψευδή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχουν σχηματίσει οι δικαστικές Αρχές, από τη φωτογραφία – ντοκουμέντο δεν επιβεβαιώνονται τα λεγόμενα του κρεοπώλη ως προς την απευθείας κίνηση του προς το μίνι μάρκετ, κατά την επιστροφή του από τον κόμβο ΤΕΙ όπου υποτίθεται ότι αποβίβασε τον Μπάμπη Κούτσικο.

Η φωτογραφία ντοκουμέντο που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές για τη διαδρομή του 50χρονου.

Οι κάμερες καταγράφουν το όχημα του 50χρονου σε σημεία που σύμφωνα με τις καταθέσεις του στους αστυνομικούς δεν θα έπρεπε να είναι

Πήγε πρώτα στα «Λυόμενα»

Όπως αναφέρεται, «οδηγώντας το τζιπάκι του κινείται επί της οδού Ναυπάκτου με κατεύθυνση προς το super market ενεργώντας αριστερή ως προς την πορεία του στροφή κινούμενος προς την περιοχή “Λυομένων”».

Σημειώνεται πως στις 21:41 ο 50χρονος κρεοπώλης και κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μπάμπη βρισκόταν στα Λυόμενα, ενώ 10 λεπτά αργότερα, στις 21:52, οι κάμερες τον εντοπίζουν σε σημείο προς το σπίτι του.

«Ακολούθως, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ντοκουμέντο, στις 21:52 ο κρεοπώλης κινείται από την περιοχή των «Λυομένων», εισέρχεται στον οδό Ναυπάκτου και στρίβει αριστερά, κινούμενος με κατεύθυνση προς το super market» συμπληρώνεται στη δικογραφία.

Πλέον, οι Αρχές ερευνούν τι έκανε ο 50χρονος κατηγορούμενος εκείνα τα 11 λεπτά που μεσολάβησαν από τις 21:41 έως τις 21:52 που καταγράφεται από την κάμερα ασφαλείας και αν βρέθηκε με κάποιους ή αν συνομίλησε για τα όσα έγιναν λίγα λεπτά νωρίτερα με τον άτυχο Μπάμπη.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

 

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button