ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός σε τροχαίο μαζί με τον γιο του ο βετεράνος αθλητής Γιώργος Ρασσιάς

Ο 64χρονος βετεράνος αθλητής χειροπάλης Γιώργος Ρασσιάς και ο 16χρονος γιος Κωνσταντίνος σκοτώθηκαν σε τροχαίο ατύχημα στη Βουλγαρία. Στο ΙΧ επέβαιναν και η σύζυγος του άτυχου αθλητή, Ναταλί, που βρίσκεται σε κώμα και η κόρη του Ειρήνη, η οποία είναι επίσης σοβαρά τραυματισμένη.

Σύμφωνα με το notospress.gr,το όχημά τους συγκρούσθηκε με νταλίκα στο Φαράγγι της Κρέσνας την προηγούμενη Κυριακή. Η οικογένεια είχε μεταβεί από την Ελλάδα στη Βουλγαρία για ολιγοήμερες διακοπές.

«Με θλίψη αποχαιρετά σύσσωμη η οικογένεια της χειροπάλης τον αθλητή και φίλο Γιώργο Ρασσιά που έχασε την ζωή του μαζί με τον γιό του σε τροχαίο δυστύχημα καλό παράδεισο να έχεις φίλε μας κουράγιο στην οικογένεια», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ελληνική Ομοσπονδία Χειροπάλης σε ανάρτηση της.

Το μοιραίο συμβάν, σύμφωνα με βουλγαρικά ΜΜΕ, σημειώθηκε στον δρόμο που οδηγεί στο φαράγγι της Κρέσνας.

Η οικογένεια Ρασσιά, που τα τελευταία χρόνια διέμενε μόνιμα στην Αττική, είχε μεταβεί στη γείτονα χώρα για διακοπές, όταν το ΙΧ όχημά τους συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, το δυστύχημα πιθανόν προκλήθηκε όταν το ΙΧ εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Ο οδηγός του φορτηγού ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του πως δεν υπήρχε τρόπος για να αποφευχθεί η σφοδρή σύγκρουση.

Ο Γ. Ρασσιάς και ο γιος του, που έχασαν τη ζωή τους, επέβαιναν στα μπροστινά καθίσματα του αυτοκινήτου, ενώ οι δύο γυναίκες ήταν στις πίσω θέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της συζύγου είναι σοβαρή, καθώς βρίσκεται σε κώμα, ενώ η κόρη έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό στη λεκάνη.

Από το τροχαίο διακόπηκε για ώρες η κυκλοφορία στο φαράγγι της Κρέσνας, προκαλώντας μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα στον κεντρικό δρόμο Ε79, καθώς σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές οχημάτων.

Πηγή: lakonikos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button