ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο Φρικτός Θaνατος: Δέθηκε σε ένα καροτσάκι και έδωσε Βουτιά στη Θάλασσα- «Φεύγω γιατί δεν θέλω να…»

Σοκ στο λιμάνι της Ραφήνας-Έδωσε τέλος στη ζωή του με σοκαριστικό τρόπο.

Τραγωδία με θύμα έναν 89χρονο αποκαλύφθηκε το πρωί της Τρίτης στο λιμάνι της Ραφήνας όταν άνδρες του πληρώματος του Andros Queen, που ήταν αγκυροβολημένο στον προβλήτα 9, εντόπισαν τη σορό του στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr ο ηλικιωμένος είχε αφήσει ένα τσαντάκι στην άκρη του προβλήτα μέσα στο οποίο υπήρχε η ταυτότητα του και ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Κατά πληροφορίες της ιστοσελίδας rpn.gr ο 89χρονος έγραφε στο σημείωμά του

«Παρακαλώ να φερθείτε με την δέουσα προσοχή στο νεκρό σώμα μου. Φεύγω γιατί δεν θέλω να είμαι βάρος στα παιδιά μου».

Ο 89χρονος φέρεται να δέθηκε σε ένα καροτσάκι, το βράδυ της Δευτέρας, και στην συνέχεια να έπεσε στην θάλασσα με τον δύτη που ανέσυρε τη σορό του περίπου στις 8:15 να διαπιστώνει ότι είχε βάλει μέσα στο καροτσάκι ένα τεχνητό μέλος καθώς του έλειπε το ένα πόδι

Η σορός του άνδρα παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την μεταφορά στο νεκροτομείο όπου και θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή.

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button