ΔΙΑΦΟΡΑ

Ξεσπά ο Τάσος Δούσης κατά της οικογένειας του Βαγγέλη και της στάσης της στο Bullying που δεχόταν! !

 

Ξεσπά ο Τάσος Δούσης κατά της οικογένειας του Βαγγέλη και της στάσης της στο Bullying που δεχόταν

Μετά την Έλενα Ακρίτα και τον Γιώργο Λύρα ένας ακόμα επώνυμος ξεσπά για το θέμα του bullying που δέχτηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης και τα μαρτύρια που πέρασε στη σχολή του.

Ο δημοσιογράφος Τάσος Δούσης όμως προχωράει ένα βήμα παραπέρα και αποκαλύπτει, σύμφωνα με τις πηγές του, πως η οικογένειά του ήξερε τα πάντα και δεν προστάτεψε το παιδί για να μην στιγματιστεί η οικογένεια στην τοπική κοινωνία!
Ο ίδιος έγραψε μόλις πριν λίγη ώρα στο Facebook του:

“Καλημέρα. Για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη που έγραψα εχθές έγινε κυριολεκτικά χαμός ειλικρινά δεν είχα τέτοια πρόθεση απλά είπα αυστηρά την προσωπική μου άποψη! Μου ζητήσατε όμως αρκετοί να το ψάξω το θέμα με τις γνωριμίες μου και το έκανα…λοιπόν διαβάστε και φριξτε! Εχθές το βράδυ μίλησα με 2 εξαιρετικούς αστυνομικούς συντάκτες που καλύπτουν το θέμα και μου μετέφεραν τα εξής. Στον Βαγγέλη Γιακουμάκη οι συμφοιτητές-καθάρματα του έκαναν απίστευτα βασανιστήρια τα οποία και γνώριζαν οι υπεύθυνοι στη Σχολή. Ξυπνούσανε το παιδί το βράδυ και τον έστελναν βραδινή πορεία ,τον χώνανε τα κτήνη μέσα σε ντουλάπες και του έριχναν κέρματα φωνάζοντας του να τραγουδάει ( μαρτύριο τσουκ μποξ το λένε στον στρατό) ο Βαγγέλης περνούσε τα πάθη του Ιησού Χριστού και το γνωρίζανε ολοιιιιιι και όταν λέω όλοι και σημειώστε το ,εννοώ ολοιιιιιι!!!!! Και οι συμμαθητές του που συμμετείχαν η όχι στα βασανιστήρια και οι αρμόδιοι της σχολής στα Γιάννενα και εδώ είναι το θέμα και οι συγγενείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Το παιδί υπέφερε μόνο του,τραβούσε γολγοθά και όλοι προσπαθούσανε να το κρατήσουν κρυφό. Γιατί κρυφό; Μα για να μην στιγματιστεί οι οικογένεια στην τοπική κοινωνία…λέγανε στο παιδί ” ρε είσαι κρητικός χτυπά το χέρι σου στο τραπέζι , μην είσαι μαλθακός ” αντί να πάρουν το παιδί από την σχολή των βασανιστηρίων αντί να καταγγείλουν τα καθάρματα που βασάνιζαν τον Βαγγέλη του έλεγαν να γίνει….”άντρας” .
Φυσικά γράφω αυτά που μπορώ να γράψω διότι δυστυχώς αν μεταφέρω όλα όσα μου είπαν οι 2 φίλοι αστυνομικοί συντάκτες θα έπρεπε αρκετοί να κρυφτούν. Πιστεύω να αντιλαμβάνεστε την δυσκολία μου…μακάρι το παιδί να βρεθεί ζωντανό αλλά να μας γίνει μάθημα το bulling ξεκινάει από το σπίτι μας μέσα και μετά το παίρνουν οι υπόλοιποι. Στηρίζουμε την αδυναμία η την διαφορετικότητα του παιδιού μας πρώτα εμείς και μετά οι άλλοι!!!”

πηγη gossip-tv.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button