ΔΙΑΦΟΡΑ

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα για τον Όλιβερ»: Τοúμπα όλα με την υπόθεση του χάσκυ στην Αράχωβα

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα για τον Όλιβερ»: Τοúμπα όλα με την υπόθεση του χάσκυ στην Αράχωβα.

H τραγική υπόθεση με την κακοποίηση που προκάλεσε το θάνατο του Όλιβερ στην Αράχωβα έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις καθώς παρά το γεγονός ότι έχει περάσει αρκετός καιρός δεν έχει βρεθεί ο δράστης και τα σενάρια για το τι συνέβη στο άτυχο χάσκι διαδέχονται το ένα το άλλο.

Δεν έχει τελειώσει τίποτα για τον Όλιβερ

Mάλιστα ο πραγματογνώμονας στον οποίο είχε αναθέσει η ΕΛΑΣ να εξάγει συμπέρασμα για την επίθεση στον σκύλο, ανέφερε πως δεν βλέπει σημάδια που δείχνουν ανθρώπινο παράγοντα και ότι το πιο πιθανό είναι να δέχθηκε επίθεση από άλλα ζώα.

Ωστόσο μια νέα εξέλιξη ήρθε να προστεθεί σήμερα, Πέμπτη 28/12, καθώς μια νέα μάρτυρας κλήθηκε από τις αρχές προκειμένου να καταθέσει όσα γνωρίζει από τη μεριά της για την υπόθεση του Όλιβερ.

Ο λόγος για την δημοσιογράφο του ALPHA, Ρένα Κουβελιώτη, η οποία όπως ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter κλήθηκε από τις αρχές για κατάθεση, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης, λέγοντας πως «Τίποτα δεν τελείωσε!».

πηγη i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button