ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ρε μάγκα: Η απελπισμένη γιαγιά μπροστά στο ΑΤΜ στην Κρήτη και η πράξη ανθρωπιάς που συγκλονίζει!

2082

 
Σας την παραθέοτυμε όπως ακριβώς δημοσιεύθηκε στο cretalive.gr”

Αγαπητό Cretalive,

Βρίσκομαι στα Μαλια για διακοπές,και σας ενημερώνω για το παρακατω!

Στην περιοχη των Μαλίων,σήμερα μια υπερηλικας γερόντισσα,προσπαθούσε να βγάλει χρηματα απο το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας! Η γιαγια ηταν παντελώς ανίδεη, και αρχισε μεσα στη στεναχώρια της να κλαιει,γιατι δεν μπορουσε να κανει αναληψη.

Την ειδε ενας αντρας -περίπου σαράντα ετών – σας δινω χαρακτηριστικα του,πολυ ψηλός -και πηγε δίπλα της να την ρωτησει τι συμβαινει! Η γιαγια ειχε απο την στεναχώρια της κοψει την καρτα, και του ελεγε οτι δεν εχει παιδια,και ειναι και χηρα,και πως θα παρει την συνταξη της χωρις το βιβλιαριο !

Ο αντρας τοτε την αγκάλιασε και αυτη έκλαιγε συνεχως, και τοτε εβγαλε απο την τσεπη του χρηματα,και της εδωσε να παει να ψωνισει,οπως της ειπε !

Συγκλονιστικές στιγμες, η γιαγια τον ρωτησε ποιος ειναι και της δίνει χρηματα,και ο αντρας απάντησε, γιαγια μην στεναχωριέσαι ,είμαι στην Περιφέρεια Κρητης συμβουλος, μην φοβασαι της είπε! Πάρτα της λεει να κανεις την δουλεια σου και εχει ο θεος!

Η γιαγια ειχε ερθει οπως μας ειπε απο ενα μακρινο χωριο,για να δει πως θα πληρωθει την αγροτικη της συνταξη,πρωτη φορα με καρτα!

Συγχαρητηρια στον περιφερειακο σας συμβουλο,και θα ηθελα πολυ να μαθω το ονομα του,συγχαρητηρια στον κρητικο λαο.

Παπαδόπουλος Θανάσης, κάτοικος Αθηνών”

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button