ΔΙΑΦΟΡΑ

Όταν οι γιατροί είδαν το υπερηχογράφημα 36χρονης εγκύου φοβήθηκαν να την αγγίξουν – Δεν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ κάτι παρόμοιο

Μόλις οι γιατροί είδαν το υπερηχογράφημα μιας 36χρονης εγκύου φοβήθηκαν να την αγγίξουν, καθώς δεν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο.

Η 36χρονη και ο σύζυγός της Sergey είχαν ήδη μια τρίχρονη κόρη και ήταν ευτυχισμένοι που θα αποκτούσαν ένα ακόμα παιδί. Αλλά αυτό που φαινόταν ένα φυσιολογικό, ευτυχές γεγονός, μετατράπηκε σε διεθνή είδηση.

Ο Sergey και η Oksana δεν σχεδίαζαν να αποκτήσουν μεγάλη οικογένεια, μονάχα δύο παιδιά θα ήταν το ιδανικό. Αλλά τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης, η Oksana έμαθε ότι κυοφορούσε πάνω από ένα έμβρυο.

«Κανείς δεν είχε ιστορικό με δίδυμα στην οικογένειά του,» ανέφερε η Oksana. «Ήμουν σίγουρη ότι δε θα συνέβαινε σε μένα.» Αλλά τους περίμενε μια μεγαλύτερη έκπληξη.

Όταν η Oksana πήγε για έναν έλεγχο ρουτίνας με υπέρηχο, ο γιατρός της ανακοίνωσε τα πιο απίστευτα νέα της ζωής της.

«Όταν είδα το σοκαρισμένο πρόσωπο του γιατρού, η καρδιά μου πάγωσε,» θυμάται η Oksana. «Τότε μου είπε χαμηλόφωνα ότι σίγουρα θα κέρδιζα κάποιο βραβείο γι αυτό και ότι θα ενίσχυα τον πληθυσμό της χώρας.»

Ο γυναικολόγος της είπε: «Βλέπω 5 έμβρυα. Ίσως και 6. Είναι δύσκολο να πω.» Είναι εξαιρετικά σπάνιο να γεννηθούν πεντάδυμα, και μια τέτοια εγκυμοσύνη συμβαίνει μια φορά στις 55 εκατομμύρια εγκυμοσύνες!

Καθώς η έκπληκτη μητέρα προσπαθούσε να επεξεργαστεί τα νέα, σε όλη την κλινική άρχισε να κυκλοφορεί η ιστορία της. Κανείς από τους γιατρούς δεν είχε δει κάτι παρόμοιο.

πηγη fresh-news.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button