ΔΙΑΦΟΡΑ

Γνωστός Σεφ και πατέρας παıδıού ο οδηγός που κάnκε ζωντανός σε αuτοκίνnτο μετά από τροχαίο στον Βόλο

Ο Γιώργος Τρικαλινός, γιος του καθηγητή και γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ στον Αλμυρό Χρήστου Τρικαλινού που έφυγε από την ζωή τον περασμένο Μάιο, είναι ο 52χρονος που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, το βράδυ της Δευτέρας, κοντά στον Πλάτανο Αλμυρού.

Ο άτυχος οδηγός εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο και απανθρακώθηκε από τη φωτιά που εκδηλώθηκε. Ο Βόλος περιμένει τις απαντήσεις για το τροχαίο που προηγήθηκε…

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Γιώργος Τρικαλινός το βράδυ της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου, όταν εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, που άρπαξε φωτιά μετά από τροχαίο, έξω από χωριό του Αλμυρού. Ο Βόλος περιμένει να μάθει τι προηγήθηκε και πώς το όχημα βρέθηκε στο κενό, από τη γέφυρα που περνούσε.

Ο άτυχος οδηγός βρήκε μαρτυρικό θάνατο και απανθρακώθηκε. Ήταν πατέρας ενός παιδιού και εργαζόταν ως σεφ στην Ολλανδία. Το τελευταίο διάστημα είχε επιστρέψει στην Ελλάδα, για να τακτοποιήσει κάποιες από τις δικές του υποθέσεις.

Ο Γιώργος Τρικαλινός ήταν γιος του καθηγητή και γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ στον Αλμυρό του Βόλου, Χρήστου Τρικαλινού που έφυγε από την ζωή τον περασμένο Μάϊο. Τότε, τον αναζητούσαν τρεις ημέρες οι συγγενείς του και δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν πουθενά, οπότε παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού του και εντόπισαν τον 77χρονο νεκρό. Λίγους μήνες μετά, έφυγε από τη ζωή και ο 52χρονος γιος του, μετά από ένα ανατριχιαστικό τροχαίο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία ενημερώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα ότι φλέγεται αυτοκίνητο κοντά στον Νέο Πλάτανο του Αλμυρού. Όταν έσπευσαν στην περιοχή οι 11 πυροσβέστες προσπάθησαν να κατασβέσουν την φωτιά, αλλά βρήκαν τη σορό του εγκλωβισμένου οδηγού που είχε απανθρακωθεί.

Από τα στοιχεία προκύπτει ότι το αυτοκίνητο εκινείτο στον δρόμο, έξω από το χωριό Νέος Πλάτανος, όταν το όχημα ενώ περνούσε πάνω από γέφυρα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να αρπάξει φωτιά και να τυλιχθεί στις φλόγες. Ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο, δεν μπόρεσε να βγεί και κάηκε ζωντανός.

Σύμφωνα με το gegonota.news, o άτυχος άνδρας που απανθρακώθηκε ζούσε στην Ολλανδία όπου εργαζόταν ως σεφ και είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από μια εβδομάδα για να τακτοποιήσει κληρονομικές υποθέσεις. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο είχε κινητήρα υγραερίου. Ο 52χρονο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου και αναμένεται να γίνει ταυτοποίηση με dna.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button