ΔΙΑΦΟΡΑ

«Μπαμπά, τι κάνεις;» «Συγγνώμη»: Πα-τέρας στραγγάλισε μέχρι θανάτου την 7χρονη κόρη του!

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

«Μπαμπά, τι κάνεις;» «Συγγνώμη»: Πα-τέρας στραγγάλισε μέχρι θανάτου την 7χρονη κόρη του!

Ένας άνδρας παραδέχτηκε την δολοφονία της 7χρονης κόρης του, όταν την στραγγάλισε μέχρι θανάτου, στο δωμάτιο της.

Ο Ρόμπερτ Πίτερς, 56χρονών, έπνιξε την Σοφία με το κορδόνι από ένα μπουρνούζι, ενώ βρισκόταν μόνος του μαζί της στο σπίτι τους στο Wimbledon, νοτιοδυτικά του Λονδίου, τον προηγούμενο Νοέμβριο.

Ο Πίτερς, αποδέχτηκε τις κατηγορίες της δολοφονίας και άλλαξε την απολογία του της τρίτη μέρα της δίκης στο Old Bailey. Μετά το θάνατο της, κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει τι είχε κάνει και το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκόμείο, όπου και πέθανε την επόμενη ημέρα.

Ισχυρίστηκε ότι άκουγε φωνές, όπως επίσης και ότι υπέφερε από κατάθλιψη πριν την δολοφονία. Στην δίκη, αποκαλύφθηκε ότι ο Πίτερς, είχε πρόσφατα τελειώσει μια εξωσυζυγική σχέση με μια παντρεμένη γυναίκα, και φοβόταν για τα οικονομικά του.

Περίμενε μέχρι η γυναίκα του να φύγει και μετά πήγε και ξύπνησε την μικρή Σοφία και έδεσε το κορδόνι από το μπουρνούζι γύρω από το λαιμό της και την έπνιγε για πάνω από μισή ώρα. Όταν η μικρή τον ρώτησε » Μπαμπά τι κάνεις¨, εκείνος της απάντησε «Συγγνώμη¨.

Όταν οι αστυνομική έφθασαν στο σπίτι, ο Πίτερς τους απάντησε ήρεμα, ότι το παιδί βρισκόταν πάνω. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.

Πηγή φωτογραφιών: Independent.co.uk

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button