ΔΙΑΦΟΡΑ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Pητή Εντολή Ερvτογάv: «Bυθiστε Eλληνικό Πλοiο ή Kαταρρiψτε Mαχητικό»! Bivτεο

Αδιανόητη στην κυριολεξία η εντολή του Ερvτογάv.

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε η γνωστή εφημερίδα στο σημερινό της φύλλο σημειώνοντας ότι ο Ερντογάν ήθελε θερμό επεισόδιο στη Μεσόγειο. Η διαταγή του Ερντογάν προς τους στρατηγούς της ήταν…

Αδιανόητη στην κυριολεξία η εντολή του Ερvτογάv.

Το δημοσίευμα της Γερμανικής εφημερίδας Welt αποκάλυψε το Open.

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε γνωστή εφημερίδα στο σημερινό της φύλλο.

Η διαταγή του Ερντογάν προς τους στρατηγούς της ήταν «βυθίστε ελληνικό πλοίο στη Μεσόγειο ή συντρίψτε ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος».

Σοκαριστικό είναι το δημοσίευμα-αποκάλυψη της γερμανικής εφημερίδας Die Welt που φέρει τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν να ζήτησε από τους στρατηγούς του να προκαλέσουν ένα θερμό επεισόδιο βυθίζοντας ελληνικό πλοίο ή καταρρίπτοντας ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Το δημοσίευμα συγκεκριμένα αναφέρει:

«Πριν από λίγες ημέρες ο Πρόεδρος Ερντογάν, διέταξε τους στρατηγούς του να βυθίσουν ένα ελληνικό πλοίο αλλά να προσπαθήσουν να μην υπάρξουν πολλές απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.

Οι στρατηγοί αρνήθηκαν να κάνουν κάτι τέτοιο και η επόμενη ιδέα ήταν να καταρριφθεί

ένα ελληνικό πολεμικό αεροσκάφος. Εκεί, ήταν και πάλι η ιδέα ο πιλότος να βγει από το αεροπλάνο και να σώσει την ζωή του».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι στρατηγοί αρνήθηκαν και τους πρότεινε να ρίξουν ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος, φέρνοντας ως επιχείρημα ότι ο Έλληνας θα προλάβει να χρησιμοποιήσει το κάθισμα εκτόξευσης για να σωθεί. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση εισέπραξε και δεύτερη αρνητική απάντηση.

Διότι, όπως αναφέρει η Die Welt, όταν προετοιμάζεται ένας πόλεμος, ο στρατός ακολουθεί συγκεκριμένη διαδικασία, σύμφωνα με την οποία αρχικά γίνονται συζητήσεις στο παρασκήνιο με τα εμπλεκόμενα μέρη, στη συνέχεια διεξάγονται αερομαχίες, ακολουθούν προειδοποιητικές βολές και στο τέλος η επίθεση.

Μέχρι στιγμής πάνως, δεν υπάρχει διάψευση από πλευράς Τουρκίας για την εγκυρότητα της είδησης….

newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button