ΔΙΑΦΟΡΑ

Χανιά: Άνδρας κάηκε ζωντανός μέσα στο σπίτι του

Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Παρασκευής ένας άνδρας στη Λεωφόρο Σούδας στα Χανιά, μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι του.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις εντόπισαν απανθρακωμένο τον άτυχο άνδρα αμέσως μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, τα αίτια της οποίας διερευνώνται από το Ανακριτικό Τμήμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας ζούσε μόνος του.

Τραγωδία στα Χανιά: Άνδρας έχασε τη ζωή του πέφτοντας από μεγάλο ύψος

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στα Χανιά σήμερα Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου όπου ένας ηλικιωμένος άνδρας έχασε τη ζωή του. Επίσης ένα τροχαίο συνέβη στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 72χρονος άντρας.

Συγκεκριμένα την τελευταία του πνοή άφησε ένας ηλικιωμένος άνδρας ηλικίας 73 ετών σήμερα, Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, το πρωί στα Χανιά της Κρήτης, όταν έπεσε από μεγάλο ύψος.

Το περιστατικό σημειώθηκε στα Λειβάδια Χανίων και ο 73χρονος πέθανε πέφτοντας από ταράτσα 7 μέτρων, όπως αναφέρει το flashnews.gr.

Στο σημείο εκλήθη άμεσα το ΕΚΑΒ που δυστυχώς, όμως, δεν μπόρεσε να διασώσει τον ηλικιωμένο, ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του. Η Ασφάλεια Χανίων διερευνά τις συνθήκες της υπόθεσης ενώ αναμένεται και η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Νεκρός 72χρονος που έπεσε από μπαλκόνι στα Χανιά

Τραγωδία στα Χανιά με έναν άνδρα να χάνει τη ζωή του από πτώση από μπαλκόνι. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 9, στην περιοχή Κόκκινο Μετόχι, όπως αναφέρει το Cretapost.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες και το γιατρό να διαπιστώνουν απλώς ότι ήταν νεκρός. Στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία η οποία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, εάν δηλαδή ο θάνατός του οφείλεται σε ατύχημα ή σε αυτοκτονία..

athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button