ΔΙΑΦΟΡΑ

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ! Ο οδηγός Ταξί που μας έκανε να συγκινηθούμε

Πολύτεκνος ταξιτζής βρήκε 5.000 λίρες και τις επέστρεψε

Μπορεί να ιδρώνει καθημερινά πάνω από το τιμόνι, μπορεί να έχει μεγάλη ανάγκη τα χρήματα για να τα φέρει βόλτα με την 7μελή οικογένειά του, ωστόσο, ο Μανώλης Καντεράκης δεν σκέφτηκε στιγμή να κρατήσει τις 5.000 λίρες που βρήκε στο ταξί του.

Ο κ. Καντεράκης άφησε τους τουρίστες στο ξενοδοχείο που μένουν και επέστρεψε σπίτι του για να ξεκουραστεί. Το πρωί που ξύπνησε και πήγε στο αυτοκίνητό του είδε στο πίσω κάθισμα ένα πορτοφόλι κι ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος του Σωματείου, Ηλίας Καραπατάκης, μιλώντας στο Parakritika.gr ανέφερε… «Αξίζουν συγχαρητήρια στον Μανώλη για την πράξη εντιμότητας, ειλικρίνειας και το φιλότιμο που επέδειξε. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς της κρίσης, δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να κρατήσει τα χρήματα. Μπράβο του!»

Πηγή: parakritika.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button