ΔΙΑΦΟΡΑ

Το δράμα του πατέρα! Ο Γιάννης Βούρος συγκινεί μιλώντας για τον γιο του: «Τον κορόιδευαν γιατί γεννήθηκε χωρίς…» (VIDEO)

Καλεσμένος της Ντορέττας Παπαδημητρίου, ο Γιάννης Βούρος προκάλεσε συγκίνηση μιλώντας για τον γιο του Στέφανο που γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός που βίωσε εκείνο το διάστημα ένα περίεργο bullying από τα ΜΜΕ, έφτασε στο σημείο να πάρει το παιδί του από το χέρι και να πάνε σε γνωστή εφημερίδα για να τους αποδείξει ότι δεν είναι ένα τερατόμορφο τέρας όπως έγραψαν.

«Θυμάμαι πως όταν φέραμε στον κόσμο τον Στέφανο, μία εφημερίδα έγραφε πως “ο Γιάννης Βούρος έφερε στον κόσμο ένα τερατόμορφο πλάσμα. Πήρα λοιπόν τον Στέφανο και τον πήγα στα γραφεία της συγκεκριμένης εφημερίδας. Ο Στέφανος εντωμεταξύ ήταν ένα κουκλί, ένας ξανθός άγγελος. Τον πήρα από το χέρι λοιπόν, βρήκα αυτούς που έγραψαν το δημοσίευμα και τους είπα “αυτό είναι το τερατόμορφο πλάσμα που λέγατε”. Toν φωτογράφισαν λοιπόν και μετά έγραψαν στην ίδια εφημερίδα ένα μεγάλο άρθρο, με καλά λόγια» αποκάλυψε ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Έκανα όλα αυτά τα πράγματα που θα έκανε ο κάθε πατέρας προκειμένου να σπουδάσει το παιδί του, αλλά από εκεί και πέρα δεν χρειάστηκε να χτυπήσω καμία πόρτα, ούτε και να πάρω κανένα τηλέφωνο. Το ποσοστό αναπηρίας που έχει ο Στέφανος, θα μπορούσε να του δώσει την δυνατότητα να προσληφθεί στο δημόσιο, να έχει αυτοκίνητο χωρίς δασμούς και πολλά άλλα. Ο Στέφανος όμως ποτέ δεν μπήκε σ’ αυτή τη διαδικασία. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος επί ίσοις όροις κινείται ως ενεργό ισότιμο κύτταρο αυτής της κοινωνίας» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Βούρος προκαλώντας τη συγκίνηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Δείτε τι αποκάλυψε ο Γιάννης Βούρος για το αν ο Στέφανος δέχτηκε bullying στο σχολείο του, στο βίντεο που ακολουθεί:

πηγη spicy-news.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button