ΔΙΑΦΟΡΑ

Μπλέχτηκαν τα σχοινιά και κρεμάστηκε με το κεφάλι: Ο μαρτυρικός θάνατος της εκπαιδευτικού

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος της γυναίκας που άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή στη Μακρινίτσα, κάνοντας καταρρίχηση. Η άτυχη γυναίκα έπεσε στο κενό κάνοντας καταρρίχηση από την Μακρινίτσα προς τους πρόποδες του Πηλίου, στον Αγιο Ονούφριο.

Το δυστύχημα συνέβη στο Μέγα Ρέμα, κάτω από την Μακρινίτσα κατά τη διάρκεια οργανωμένης καταρρίχησης, όταν η 60χρονη γυναίκα που ήταν εκπαιδευτικός μουσικός και πολύ γνωστή στην κοινωνία του Βόλου λόγω της συμμετοχής της σε εθελοντικά και οικολογικά κινήματα, έπεσε στο βάραθρο και από ύψος περίπου 20 μέτρων κατέληξε στους καταρράκτες του ρέματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έχασε την ζωή της από πνιγμό, διότι με την πτώση της έμπλεξαν τα σχοινιά της καταρρίχησης στα πόδια της και το σώμα της έμεινε κρεμασμένο στον αέρα, αλλά το κεφάλι της βρισκόταν μέσα στο νερό στην μικρή λιμνοδεξαμενή που δημιουργείται από τους καταρράκτες.

Πηγη .fumara.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button