ΘΑΥΜΑΤΑ

Το μήνυμα γνωστού γιατρού από τη Λαμία: «Με έσωσε ο Θεός και πολλοί Αγιοι»

Τέλος καλό όλα καλά για τον γνωστό Λαμιώτη Καρδιολόγο και πρώην πρόεδρο του ιατρικού συλλόγου Φθιώτιδας Λεωνίδα Αναγνωστόπουλο που είχε ένα σοβαρότατο ατύχημα στο Όλυμπο που παραλίγο να του στοιχίσει την ζωή.

Ο γιατρός – λάτρης της ορειβασίας στις 28 Σεπτεμβρίου είχε κατέβει από την κορυφή του Ολύμπου και λίγα μέτρα μετά το καταφύγιο «Σπήλιος Αγαπητός», σε ένα επικίνδυνο σημείο, πάτησε πιθανά σε μία πέτρα, η οποία υποχώρησε κάτω από το πόδι του, με αποτέλεσμα να κατρακυλήσει για περισσότερα από 50 μ. σε γκρεμό, όμως ευτυχώς το σώμα του προσέκρουσε σε δέντρο, το οποίο ουσιαστικά του έσωσε τη ζωή. Τραυματίσθηκε βαριά και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε στην εντατική. Ευτυχώς στη συνέχεια όλα κύλησαν ομαλά. Σήμερα ο κ. Αναγνωστόπουλος έγραψε ένα προσωπικό μήνυμα στο facebook και ευχαρίστησε όσους του συμπαραστάθηκαν στην περιπέτεια του.

«Μετά το σοβαρό ατύχημα μου θέλω να εκφράσω από βάθους καρδιάς την ευγνωμοσύνη σε αυτούς που συνέβαλαν με κάθε τρόπο να είμαι στη ζωή. Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γνωστούς και αγνώστους που με κάθε τρόπο έδειξαν την αγάπη τους στο πρόσωπο μου και την οικογένεια μου αυτό το μήνα. Η ΖΩΗ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. Από Δευτέρα 4 Νοεμβρίου-με την βοήθεια του Θεού-επιστρέφω στο ιατρείο να συνεχίσω να προσφέρω την ιατρική γνώση και εμπειρία σε όλους αυτούς που με τιμούν και με εμπιστεύονται».

Ο κύριος Αναγνωστόπουλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR τόνισε: «Με τη βοήθεια του Θεού και πολλών Αγίων είμαι ζωντανός» και σώθηκα από ένα ατύχημα που προκλήθηκε σε μια κακιά στιγμή. «Υπό προϋποθέσεις η επιστροφή στο βουνό» απάντησε σε ερώτηση για το εάν θα συνεχίσει το αγαπημένο του σπορ την ορειβασία.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button