ΔΙΑΦΟΡΑ

Θάνατος ηθοποιού: «Πέθανε με τον καημό των παιδιών που έχασε»

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του ηθοποιού Βασίλη Μαλούχου που πέθανε την περασμένη Τετάρτη σε ηλικία 86 ετών.

“Ο αδελφός μου πέθανε από λοίμωξη μετά τον κορονοϊό που είχε προσβληθεί. Και πέθανε με τον καημό των δύο παιδιών του που τα έχασε τόσο άδικα”. Με αυτά τα λόγια ο αδελφός του Γιάννης Μαλούχος, με πόνο ψυχής και δάκρυα στα μάτια ξετύλιξε στην εφημερίδα Espresso το κουβάρι των αναμνήσεών του.

“Βεβαίως και θα είμαι στην κηδεία του αγαπημένου μου αδελφού. Είναι δυνατόν να μην είμαι κοντά του έως το φινάλε;” λέει λυγίζοντας από τον πόνο. Τα δύο αδέλφια δεν αντάλλαξαν ούτε μία φορά κακή κουβέντα μεταξύ τους, παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό. Τόσο ο Γιάννης Μαλούχος όσο και ο Βασίλης είχαν ο καθένας το δικό του “χρώμα” στις ταινίες στις οποίες συμμετείχαν δίπλα σε ογκόλιθους της τέχνης. Πολλοί μάλιστα τους μπέρδευαν αφού η ομοιότητά τους ήταν εκπληκτική.

Ο Γιάννης Μαλούχος, ο ναύτης στην ταινία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη “Η Αλίκη στο Ναυτικό”, δεν μπορεί να πιστέψει πως ο αδελφός του έφυγε χωρίς να τον αποχαιρετήσει. “Έφυγε τόσο ξαφνικά ώστε ακόμα δεν μπορώ να αντιληφθώ ότι δεν θα τον ξαναδώ. Απλώς είχε κολλήσει κορονοϊό, μπήκε στο νοσοκομείο και αφού το ξεπέρασε βγήκε και πήγε σπίτι του. Ξαφνικά μία λοίμωξη τον έβαλε πάλι στο νοσοκομείο και τελικά τον χάσαμε” λέει με τρεμάμενη φωνή.

Τα δύο αδέλφια είχαν να βρεθούν από κοντά σχεδόν ένα χρόνο. “Η πανδημία βλέπετε δεν μας άφηνε να βρεθούμε κοντά πιο σύντομα. Όμως μιλούσαμε συνεχώς στο τηλέφωνο”. Βασίλης Μαλούχος: Ο αβάσταχτος πόνος για τον θάνατο των γιων του .Όπως λέει η σύζυγος του Γιάννη Μαλούχου, ο μεγάλος καημός του Βασίλη ήταν ο θάνατος των παιδιών του. “Καημός αγιάτρευτος ήταν αυτός ο θάνατος. Πέθανε πρώτα ο ένας γιος του, μετά σκοτώθηκε ο άλλος και πριν από δύο χρόνια έχασε και τη σύζυγό του από καρκίνο. Μιλάμε για μεγάλη τραγωδία” ανέφερε.

Η μοίρα φέρθηκε πράγματι πολύ σκληρά στον ηθοποιό ο οποίος για χρόνια πάλευε να κρατήσει στη ζωή μακριά από τη μάστιγα των ναρκωτικών τον πρωτότοκο γιο του Μάριο. Ο θάνατός του ήταν μαχαιριά στην καρδιά για εκείνον. Προσπάθησε μέσω της δημοσιότητας να ξεσηκώσει τον κόσμο και να μιλήσει στις καρδιές όλων των Ελλήνων. “Δεν ξέρω πώς ζω. Καμιά φορά αναρωτιέμαι γιατί όλα αυτά σ’ εμένα;” είχε πει σε συνέντευξή του πριν από χρόνια.

Το δεύτερο χτύπημα της μοίρας για τον Βασίλη Μαλούχο ήρθε το 2008 όταν ο δεύτερος γιος του Αλέξανδρος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα. Ένα ταξί τον παρέσυρε με το μηχανάκι του στη συμβολή των οδών Πατησίων και Αλεξάνδρας. Ο Βασίλης Μαλούχος έτρεξε αμέσως αναστατωμένος κοντά του αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Το παιδί του είχε χάσει τη μάχη για τη ζωή. Τέλος, ενώ ζούσε με τον πόνο του χαμού των δύο του παιδιών, η μοίρα του έπαιξε ακόμη ένα παιχνίδι. Το 2019 έχασε το τελευταίο του στήριγμα, τη σύζυγό του Άσπα. Η πολυαγαπημένη του κόρη βρισκόταν πολλές χιλιάδες μίλια μακριά σε ξένο κράτος.

Πηγή: εφημερίδα Espresso

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button