ΔΙΑΦΟΡΑ

H Tραγωδία «Καλό σου ταξίδι, Αννούλα μας»: «Δάκρυσαν» κι οι Άγγελοι με τον θάνατο της Άννης – Το σπαρακτικό αντίο του σχολείου της

Βαρύ πένθος στην οικογένεια του π. Φωτίου Ζωγραφίδου, εφημερίου της μεγαλωνύμου κοινότητας Σταυροδρομίου, καθώς «έφυγε»  η κόρη του, Άννη Ζωγραφίδου.

Η Άννη Ζωγραφίδου «έφυγε» μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο.

Την είδηση του θανάτου της Άννης  Ζωγραφίδου έκανε γνωστή με ανακοίνωσή της η Θεολογική Σχολή Χάλκης:

Συλλυπητήρια για την εκδημία της μικρής Άννης Ζωγραφίδου.
Η Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης και ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού, κος Κασσιανός, εκφράζουν προς τους τεθλιμμένους γονείς και οικείους τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους για την προς Κύριον εκδημία της μικρής Άννης Ζωγραφίδου, κόρης του π. Φωτίου Ζωγραφίδου,

Εφημερίου της Μεγαλωνύμου Κοινότητος Σταυροδρομίου, η οποία εκοιμήθη απόψε, μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο. Ευχόμαστε ο Κύριος της ζωής και δεσπόζων του θανάτου, Χριστός ο Θεός, να αναπαύσει την αγνή ψυχή της μικρής Άννης και να παράσχη παραμυθία στους βαρυαλγούντες γονείς και τους πενθούντες συγγενείς της.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τη μικρή Άννη Ζωγραφίδου κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Σε βαθιά θλίψη βυθίστηκε η σχολική κοινότητα του Ζαππείου λόγω της πρόωρης απώλειας της πολυαγαπημένης μας μαθήτριας, Αννούλας Ζωγραφίδου, που έχασε την πολύχρονη μάχη και δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της και σε όλη την οικογένεια του Ζαππείου.
Καλό σου ταξίδι, Αννούλα μας! Zapyon ailesi olarak öğrencimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü içerisindeyiz… Okulumuz on ikinci sınıf öğrencisi Anna Filotei Zografidis, üç yıldır verdiği yaşam mücadelesi sonunda yaşamını yitirmiştir. Ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.
Nurlar içinde uyu Annula!

Η μικρή Άννη Ζωγραφίδου πάλεψε επί 4 χρόνια με τον καρκίνο

Το Ζωγράφειο μαζί με το Ζάππειο και όλη την Ομογένεια θρηνεί.
Με πολύ λύπη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο της Αννούλας Ζωγραφίδου, μαθήτριας του Ζαππείου Λυκείου και κόρης του πατέρα Φωτίου, ιερέα του Κοιμητηρίου Σισλί, Της Μεγαλώνυμος Κοινότης Σταυροδρομίου.
Ευχόμαστε ολόθερμα όπως ο Πανάγαθος Θεός αναπαύσει την ψυχούλα της Αννούλας, η οποία πάλεψε επί 4 χρόνια με τον καρκίνο και να δώσει κουράγιο και δύναμη στους γονείς της.
Καλό ταξίδι, Αννούλα, στις γειτονιές των Αγγέλων.
💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐

 

Απερίγραπτος ο πόνος για την απώλεια της μαθήτριας του Ζαππείου, Αννούλας Ζωγραφίδου.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην απαρηγόρητη οικογένειά της και σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει.
Αιώνια σου η μνήμη, Αννούλα.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button