ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγικός πατέρας τραγουδάει στο νεογέννητο μωρό του έπειτα από το θάνατο της γυναίκας του

Ένα βίντεο που θα σας ραγίσει την καρδιά έχει κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες μέρες. Ο λόγος για τον τραγικό πατέρα και μουσικό Chris Picco, ο οποίος λίγες ώρες μετά τον θάνατο της γυναίκας του, λίγο μετά την γέννα, τραγουδά στο νεογέννητο ετοιμοθάνατο μωρό του, Lennon, το Blackbird των Beatles.

Η σύζυγος του Chris, Ashley Lennon, 30 ετών, πέθανε την περασμένη εβδομάδα έπειτα από επείγουσα καισαρική, στο Loma Linda University Children’s Hospital της Καλιφόρνια.

Λίγο μετά τον θάνατό της, στις 9 Νοεμβρίου, ο Chris έγραψε στην σελίδα του στο Facebook «Δεν μπορώ να περιγράψω τι συνέβη τις τελευταίες 2 μέρες. Η γυναίκα μου, η καλύτερή μου φίλη και μητέρα του παιδιού μου έφυγε. Για όλη μου την ζωή θα θρηνώ για αυτή την ανείπωτη απώλεια, αλλά ξέρω ότι αυτή τη στιγμή η Ashley θα ήθελε να αφοσιωθώ απόλυτα στο μωρό μας, τον Lennon James Picco, ο οποίος επιβίωσε από μία επείγουσα καισαρική.»

 

Δείτε το βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου:

mama365.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button