ΔΙΑΦΟΡΑ

Lockdown

Νέα παράταση Lockdown: Tα 3 μέτρα που ανακοινώνει σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ανακοινώνονται νέα μέτρα αύριο.

Αύριο γίνονται γνωστά και επίσημα. Η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα παραμένει ξεκάθαρη: παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε 2.5 ολόκληρους μήνες σε καραντίνα, τα ημερήσια κρούσματα, ο αριθμός των…

Ανακοινώνονται νέα μέτρα αύριο.

Αύριο γίνονται γνωστά και επίσημα.

Η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα παραμένει ξεκάθαρη: παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε 2.5 ολόκληρους μήνες σε καραντίνα, τα ημερήσια κρούσματα, ο αριθμός των διασωληνωμένων αλλά και, δυστυχώς, αυτός των θανάτων παραμένει υψηλός.

Η κυβέρνηση έδωσε το πράσινο φως σιγά-σιγά στο άνοιγμα ορισμένων μαγαζιών, ενώ στα θρανία επέστρεψαν τα παιδιά του δημοτικού.

Οι εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων, ωστόσο, προκειμένου ν’ αποφευχθεί η περαιτέρω

διασπορά του ιού είναι σαφείς και γι’ αυτό αύριο Παρασκευή στις 22 του μηνός ο Νίκος Χαρδαλιάς θ’ ανακοινώσει τρία πολύ συγκεκριμένα μέτρα.

Δείτε ποια θα είναι αυτά:

1) Παρατείνεται το lockdown κατά μία εβδομάδα και θα υπάρξει επανεξέταση της κατάστασης σε εφτά ημέρες, προκειμένου ν’ αποφασιστεί αν θα υπάρξει εκ νέου παράταση ή όχι.

2) Τα γυμνάσια και τα λύκεια παραμένουν κλειστά γι’ ακόμα 7 ημέρες και συνεχίζουν

μέσω τηλεκπαίδευσης. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για άνοιγμα των σχολείων στις αρχές Φλεβάρη, όμως και αυτό είναι υπό εξέταση ακόμα.

3) Παραμένει η απαγόρευση κυκλοφορίας ως έχει- δηλαδή από τις 21.00 το βράδυ έως και τις 05.00 το πρωί.

Τα συγκεκριμένα μέτρα θα έχουν ισχύ έως και τα τέλη Γενάρη και θα επανεξεταστεί η κατάσταση, όπως προαναφέραμε, στο μέσο της επόμενης εβδομάδας ούτως ώστε να δούμε τι ακριβώς θ’ ακολουθήσει από τις αρχές του επόμενου μήνα…

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button