ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η 32χρονη που κάηκε ζωντανή μαζί με τα δύο παιδιά της

Η Τραγωδία της όμορφης Μαρίας που κάηκε ζωντανή μαζί με τα δύο παιδιά της

Ο Τραγικός θάνατος που βρήκαν δυο παιδιά, ηλικίας 11 και 8 ετων και η 31χρονη μητέρα τους, όταν η μονοκατοικία στην οποία διέμεναν, τυλίχθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα. Η πυρκαγιά που ξεκίνησε από ένα μικρό θερμαντικό σώμα. Τα πάντα στο εσωτερικό της φτωχικής μονοκατοικίας στο Δέλτα Θεσσαλονίκης έχουν γίνει στάχτη.

Η πυρκαγιά που ξεκίνησε από ένα μικρό θερμαντικό σώμα, που είχε ανάψει η τριμελής οικογένεια για να προστατευθεί από το τσουχτερό κρύο, επεκτάθηκε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα σε όλο το οίκημα, εγκλωβίζοντας την οικογένεια. Τα ξύλα της οροφής πήραν αμέσως φωτιά και λίγη ώρα μετά η στέγη κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος, οδηγώντας στο θάνατο μία νεαρή μάνα και τα δύο ανήλικα παιδιά της .

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο στη μικρή μονοκατοικία της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης, είναι εικόνες που σφίγγουν το στομάχι και φέρνουν στη σκέψη τον εφιάλτη που έζησε τα ξημερώματα η άτυχη 31χρονη μητέρα, προσπαθώντας τις τελευταίες στιγμές της ζωής της να σώσει από τις φλόγες τα παιδιά της. Ένα 11χρονο αγοράκι μαζι με την 7χρονη αδελφή του του.

Αυτό είναι το θερμαντικό σώμα από όπου ξεκίνησε η τραγωδία… Ένα μικρό καλοριφέρ στο υπνοδωμάτιο. Η 31χρονη Μαρία Ζαδικοπούλου δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Η φωτιά έπιασε τόσο εκείνη, όσο και τα δύο της παιδιά, κυριολεκτικά στον ύπνο.

Οι γείτονες που μύρισαν αρχικά τον καπνό και είδαν μέσα στο σκοτάδι τις πύρινες γλώσσες να ξεπηδούν μέσα από τη μικρή μονοκατοικία, προσπάθησαν να μπουν στο οίκημα για να σώσουν την μητέρα μαζί με το αγοράκι και το κοριτσάκι της, αλλά δεν μπόρεσαν.

Όπως λένε, η οικογένεια αγόρασε πρόσφατα το σπίτι, μια παλιά μονοκατοικία, το ανακαίνισε και διέμενε στη γειτονιά από το περασμένο καλοκαίρι. Ο πατέρας, επαγγελματίας αυτοκινητιστής έλειπε σε ταξίδι με το φορτηγό. Επέστρεψε μόλις ενημερώθηκε για την τραγωδία, αλλά ήταν ήδη αργά…

“Έχουμε σοκαριστεί. Μας ειδοποίησαν ότι καιγόμαστε από τη γειτονιά. Βγήκαμε έξω και είδαμε το σπίτι, δίπλα ακριβώς, να καίγεται ολόκληρο. Τρόμαξα, οι φλόγες ήταν πολύ μεγάλες”, αναφέρει κάτοικος της περιοχής και συγκινημένος προσθέτει: “οι πυροσβέστες βρήκαν μέσα τη μητέρα και τα παιδιά απανθρακωμένα”.

Από νωρίς το πρωί, άνδρες του ανακριτικού της πυροσβεστικής ερευνούν τη κατεστραμμένη μονοκατοικία, ώστε να βρουν τα ακριβή αίτια της τριπλής τραγωδίας. Επίσης, συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ είναι στο σημείο, καθώς από την πυρκαγιά σημειώθηκε διακοπή στην ηλεκτροδότηση.

Τοποθετούν νέα κολώνα ηλεκτροδότησης διότι αυτή που βρισκόταν έξω από το σπιτι κάηκε. Σύμφωνα με το συνεργείο, έχει ήδη αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στην περιοχή.

 

 

 

πηγη fbe.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button