ΔΙΑΦΟΡΑ

«Διπλή» τραγωδία σε Γλύφα και Ρόδο με δύο νεκρούς από τροχαία

Η… κατάρα των δρόμων συνεχίζεται κανονικά στην χώρα μας, με δύο σοβαρά τροχαία να λαμβάνουν τόπο στη Γλύφα και τη Ρόδο, με απολογισμό δύο νεκρούς και δύο τραυματίες.

Αρχικά, πρόκειται για έναν 22χρονο από το Βόλο σχετικά με το ατύχημα στη Γλύφα. Το τροχαίο σημειώθηκε στον παλάπλευρο της Εθνικής όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 37χρονος επίσης από τον Βόλο παραβίασε στοπ και τραυμάτισε θανάσιμα τον 22χρονο οδηγό της μηχανής και ελαφρά τον συνεπιβάτη του 21 ετών.

Ο 22χρονος είχε κατεύθυνση από Γλύφα προς Βόλο και ο οδηγός του αυτοκινήτου αντίστροφη. Ο νεαρός συνεπιβάτης της μηχανής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας και ο 37χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη, με γνωστό αθλητή προ ημερών να φεύγει από τη ζωή επίσης εξαιτίας τροχαίου.

Αναφορικά με τη Ρόδο, το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Παρασκευής (13/8) στο 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ρόδου – Καλλιθέας, όταν μια μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα άτομο είναι νεκρό, ενώ υπάρχουν δύο σοβαρά τραυματίες.

Αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου αναζητούν στοιχεία και μαρτυρίες προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη τροχαίο δυστύχημα.

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button