ΔΙΑΦΟΡΑ

Όλοι προσεύχονται για τη 14χρονη Χριστίνα που χαροπαλεύει – «Βοήθα Παναγιά μου»

Εχουν περάσει τρία 24ωρα από εκείνη την μοιραία στιγμή που το αυτοκίνητο που οδηγούσε καταστηματάρχης εστίασης της Πάτρας έπεσε πάνω στο δίκυκλο που οδηγούσε ο 16χρονος Γιώργος και στο οποίο επέβαινε η 14χρονη Χριστίνα.

Το ατύχημα έγινε σχεδόν στο ίδιο σημείο όπου πριν χρόνια είχε βρει τον θάνατο ο 15χρονος Πάνος Τζαβάρας, τον Μάϊο του 2012.

Προσευχές και ευχές συγγενών και φίλων

Στο Νοσοκομείο του Ρίου ακούγοντας και χθες μόνο προσευχές. Η Μαρία, μάνα της Χριστίνας δεν έχει σταματήσει να προσεύχεται. Ο πατέρας το ίδιο. Η μεγάλη της αδελφή που προ ημερών γιόρτασε τα 18α γενέθλιά της. Όπως και δεκάδες παιδιά. Οι συμμαθητές της από όλα τα σχολεία της Πάτρας, εκείνοι που από την πρώτη στιγμή της έστελναν την θετική τους ενέργεια με μηνύματα στο Instagram «κράτα λίγο ακόμη»! Ο Γιώργος, έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.

Δύσκολο χειρουργείο

Ωστόσο υπεβλήθη σε χειρουργείο έχοντας πολλά κατάγματα. Η σκέψη όλων όμως είναι στην Χριστίνα. Βρίσκεται στα χέρια του Ανδρέα Ηλιάδη και της ομάδας του, και είναι υπό την σκέπη της Παναγίας. Στην μάνα όλων γίνονται οι προσευχές για να τα καταφέρει το κορίτσι!

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button