ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός σε τροχαίο ο Λεωνίδας Ρούσσας!

Στο πένθος βύθισε τα Τρίκαλα ο χαμός του 37χρονου Λεωνίδα Ρούσσα σε τροχαίο με μηχανή το μεσημέρι της Δευτέρας. Σύμφωνα με το trikalavoice.gr ο 37χρονος νοσηλευτής Λεωνίδας Ρούσσας βρήκε τραγικό θάνατο επί της ε.ο. Τρικάλων-Πύλης, λίγο μετά τα φανάρια Παραποτάμου κι ενώ κατευθύνονταν προς Πύλη.

Για λόγους που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο της μηχανής και καρφώθηκε στα προστατευτικά του δρόμου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη αργά.

Όσοι τον γνώριζαν έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια για το ήθος και την εργατικότητα του Λεωνίδα Ρούσσα, ο οποίος εργάζονταν ως νοσηλευτής σε ιδιωτική ψυχιατρική κλινική της πόλης.

Αναμένεται να κηδευτεί την Τετάρτη, καθώς σήμερα Τρίτη θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή και θα εκδοθεί ιατροδικαστική γνωμάτευση. Ενώ, σήμερα Τρίτη (30/3) συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο Αρσένιο Κωνσταντίνου από τη Δευτερά, που έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα το πρωί του Σαββάτου (27/3).

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button