ΔΙΑΦΟΡΑ

Συντετριμμένος ο Νίκος Χατζηνικολάου – Δύσκολες ώρες

Νίκος Χατζηνικολάου: Πέθανε ο πατέρας του - «Σε αγαπάω με όλη μου την καρδιά»

Την απώλεια του πατέρα του, Παναγιώτη, θρηνεί ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram το πρωί της Κυριακής.

Ο Παναγιώτης Χατζηνικολάου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.

«Πατέρα μου αγαπημένε σε αποχαιρετώ με τεράστια συγκίνηση! Με μεγάλη στενοχώρια! Σε αγαπάω με όλη μου την καρδιά! Σε ευχαριστώ για όλα!» έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον δημόσιο αποχαιρετισμό στον πατέρα του.

Ποιος ήταν ο Παναγιώτης Χατζηνικολάου

Ο Παναγιώτης Χατζηνικολάου γεννήθηκε στην Ορεστιάδα το 1932. Σπούδασε οδοντιατρική. Στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 1963 εξελέγη βουλευτής Έβρου με την ΕΡΕ.

Στη μεταπολίτευση, ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για επτά συνεχόμενες θητείες (1974, 1977, 1981, 1985, 1989, 1990, 1993). Ήταν υπουργός Μακεδονίας και Θράκης από τις 2 Ιουλίου 1989 έως τις 12 Οκτωβρίου 1989 και από τις 8 Αυγούστου 1991 έως τις 13 Οκτωβρίου 1993. Από τις 12 Απριλίου 1990 έως τις 8 Αυγούστου 1991 ήταν αναπληρωτής υπουργός Γεωργίας.

Την παραμονή των εκλογών της 22ας Σεπτεμβρίου 1996 αποφάσισε να αποχωρήσει από την πολιτική.

Δείτε αφιέρωμα της Δημοτικής Τηλεορασης Ορεστιάδας στον Παναγιώτη Χατζηνικολάου

 

Τα συλλυπητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Θα τον θυμόμαστε με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη» έγραψε για τον Παναγιώτη Χατζηνικολάου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Με οδύνη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Παναγιώτη Χατζηνικολάου. Ιστορικό στέλεχος της παράταξής μας, πορεύτηκε με αξιοπρέπεια στα κοινά αφήνοντας έντονη τη σφραγίδα του. Ως βουλευτής επί 7 διαδοχικές θητείες, υπηρέτησε με πάθος τους συμπατριώτες του στον Έβρο και την Ορεστιάδα.

Ενώ ως υπουργός Μακεδονίας – Θράκης και Αναπληρωτής Υπουργός Γεωργίας εργάστηκε για την πρόοδο της χώρας» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε:

«Όπως έλεγε και ο ίδιος, «ύψιστη τιμή για έναν πολιτικό είναι να υπηρετεί όλους τους πολίτες με αυταπάρνηση και το απόλυτο καθήκον του είναι να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις στον τόπο».

Σε αυτό το καθήκον έμεινε πάντα πιστός. Για τη σεμνή και αποτελεσματική διαδρομή του θα τον θυμόμαστε με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του».

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button