ΔΙΑΦΟΡΑ

Πανελλήνια θλίψη: Πέθανε η Λένα Γκόλφη

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα, Πέμπτη (16/6) η σύζυγος του προέδρου της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου και τέως πρόεδρος του Σωματείου Πολιτικών Υπαλλήλων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Λένα Γκόλφη, ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Την τελευταία της πνοή άφησε η σύζυγος του προέδρου της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου και τέως πρόεδρος του Σωματείου Πολιτικών Υπαλλήλων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Λένα Γκόλφη, ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Το «αντίο» της ΓΣΕΕΗ ΓΣΕΕ σε ανακοίνωσή της σημειώνει: «Η Λένα Γκόλφη δεν ήταν απλά η σύζυγος του Προέδρου της ΓΣΕΕ, ήταν μία γυναίκα που διακρίθηκε για τη μαχητικότητα, τη συνδικαλιστική και πολιτική της δράση, αλλά πάνω από όλα για το ενδιαφέρον της για τον συνάνθρωπο. Όσοι συνεργάστηκαν μαζί της, όσοι τη γνώρισαν έχουν να θυμούνται την έντονη προσωπικότητά της αλλά και τα αισθήματα δικαιοσύνης και προσφοράς που ήταν βασικές αξίες στη ζωή της.

Το «αντίο» της ΓΣΕΕ
Η ΓΣΕΕ σε ανακοίνωσή της σημειώνει: «Η Λένα Γκόλφη δεν ήταν απλά η σύζυγος του Προέδρου της ΓΣΕΕ, ήταν μία γυναίκα που διακρίθηκε για τη μαχητικότητα, τη συνδικαλιστική και πολιτική της δράση, αλλά πάνω από όλα για το ενδιαφέρον της για τον συνάνθρωπο. Όσοι συνεργάστηκαν μαζί της, όσοι τη γνώρισαν έχουν να θυμούνται την έντονη προσωπικότητά της αλλά και τα αισθήματα δικαιοσύνης και προσφοράς που ήταν βασικές αξίες στη ζωή της.

Η Λένα Γκόλφη έφυγε σήμερα σε ηλικία 62 ετών μετά από μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Δε λύγισε μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν δίστασε, δεν το έβαλε κάτω. Η Λένα δεν θα λείψει μόνο στην οικογένειά της. Θα λείψει στους συναδέλφους, στους συντρόφους και στους φίλους της, τους οποίους έβλεπε πάντα σαν οικογένεια. Καλό ταξίδι Λένα». πηγη funonline.gr

Θλίψη στον Καλλιτεχνικό χώρο – Εφυγε από την ζωή η τραγουδίστρια Έλενα Πολίτη σύζυγος του φίλου μας και γνωστού manager Λουκά Καράγιαννη

Έφυγε από την ζωή η Τραγουδίστρια Έλενα Πολίτη, Σύζυγος του Λουκά Καραγιάννη γνωστού Manager αρκετών επώνυμων καλλιτεχνών. και κουμπάρου του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τζαβαλιά.

Την θλιβερή αυτή είδηση ανακοίνωσε μέσα από τα Socila Media
ο ίδιος, ο αγαπημένος της σύζυγος, Λουκάς Καραγιάννης,

 

Γράφει ο φίλος μας ο Λουκάς:
Ελενάκι μου
Καλό ταξίδι αγάπη μου.
Ότι και να γράψω για σένα είναι λίγο.
Από σήμερα θα γεμίσει ο παράδεισος με το χαμόγελο σου και την καλοσύνη σου.
Μπορεί πλέον να μην είσαι κοντά μου αλλά θα μείνεις για πάντα στην καρδιά μου.

Καλή αντάμωση.

Η Κηδεία της Έλενας η οποία στην καριέρα της είχε εμφανιστεί ως πρώτο όνομα και σε πίστα Κορινθιακού κέντρου Διασκέδασης, αλλά και σε πολλά κέντρα διασκέδασης, έγινε την Παρασκευή 24 Ιουνίου στη Χαλάστρα στον ιερό ναό Κοιμήσεως Της Θεοτόκου.

Λίγες ώρες μετά την κηδεία της συζύγου του ο Λουκάς αποχαιρετά την γυναίκα του
που τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν με πρόβλημα υγείας στο Ασκληπιείο της Βούλας:

Την Παρασκευή 24/6 το πρωί αποχαιρετίσαμε με μεγάλη θλίψη την αγαπημένη μας Ελένη, σύζυγο και μητέρα.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όσους παραβρέθηκαν στην τελετή.
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα που στείλατε αλλά και τα σχόλια που κάνατε στην ανάρτηση ανακοίνωσης της απώλειας μας.Υπέροχα λόγια πολλές αναμνήσεις αμέτρητοι φίλοι μεγάλη θλίψη μα πάνω απ όλα ένα συμπέρασμα πόσο καλός άνθρωπος ήταν πραγματικά η Ελένη μας.
Μέσα από τα μηνύματα και τα σχόλια σας με κάνατε να νιώσω για άλλη μία φορά πόσο τυχερός ήμουν που επέλεξε να με αγαπήσει να ζήσει και να κάνει οικογένεια μαζί μου, να μου χαρίσει την Πολύμνια και να μου δώσει την δυνατότητα να σταθώ σαν πατέρας στον Μιχάλη μας.
Ελένη είναι αδύνατον να σε ξεχάσουμε το γέλιο σου και η καλοσύνη σου θα πηγάζει μέσα από τα παιδιά σου, σου υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να πραγματοποιηθούν τα όνειρα τους.

Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button