ΔΙΑΦΟΡΑ

Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά για τον ηθοποιό Γιάννη Φέρτη

Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση της Κάκιας Ιγερινού

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε η Κάκια Ιγερινού για τον Γιάννη Φέρτη.

Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά», με αυτή τη φράση η σεναριογράφος ξεκινά την ανάρτησή της για τον ηθοποιό

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε η σεναριογράφος ελληνικών επιτυχιών που προβλήθηκαν στη μικρή οθόνη, Κάκια Ιγερινού, για τον φίλο και πρώην συνεργάτη της, τον 85χρονο γνωστό ηθοποιό Γιάννη Φέρτη που παλεύει με το Αλτσχάιμερ.

Για τη νόσο, που έχει λάβει διαστάσεις μάστιγας, η Κάκια Ιγερινού έγραψε – μεταξύ άλλων – στο σχόλιό της στο Twitter: «Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει.Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν».

Στο tweet της η σεναριογράφος έγραψε ειδικότερα τα εξής: «Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού.

Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια». Η σεναριογράφος αναφέρθηκε στον φίλο και πρώην συνεργάτη της, που παλεύει με το Αλτσχάιμερ, και συγκλόνισε.

Συγκεκριμένα. έγραψε για τον 84χρονο αγαπημένο ηθοποιό: «Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια».

πηγη e-radio.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button