ΔΙΑΦΟΡΑ

“Μαύρη μέρα” για την Μάριον Μιχελιδάκη: «Έφυγε σήμερα το πρωί» , ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός

Με την είδηση του θανάτου του Αντώνη Σκυλλάκου ξεκίνησε την εκπομπή της το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Νοεμβρίου η Μάριον Μιχελιδάκη.

Η παρουσιάστρια του «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» ξαφνιάστηκε με τον χαμό του συναδέλφου της, Αντώνη Σκυλλάκου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή και θέλησε να πει δυο λόγια τόσο στο τηλεοπτικό κοινό, όσο και στην οικογένεια του δημοσιογράφου.

«Θέλουμε να πούμε ένα αντίο, μια απώλεια στο δημοσιογραφικό κόσμο. Έφυγε σήμερα το πρωί ο Αντώνης Σκυλλάκος, ένας άνθρωπος τον οποίο είχαμε πραγματικά συναντήσει, εγώ από τα πρώτα βήματα της δικής μου πορείας στον ΣΚΑΙ. Ένας άνθρωπος με μεγάλη πορεία στη δημοσιογραφία» είπε αρχικά η Μάριον Μιχελιδάκη.

«Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τη σύζυγό του, την Ευαγγελία που επίσης ήμασταν μαζί από τον ΣΚΑΙ και μετά μαζί με την Ευαγγελία στην ΕΡΤ. Δεν έχω λόγια, Ευαγγελία μου! Συλλυπητήρια πραγματικά και στο παιδάκι τους» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο

Ο Αντώνης Σκυλλάκος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών. Η κηδεία του δημοσιογράφου θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (5/11) στο κοιμητήριο των Μελισσίων. Ο Αντώνης Σκυλλάκος ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Ευαγγελία Μπαλτατζή με την οποία είχαν αποκτήσει μια κόρη, τη Χριστιάννα.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button