ΔΙΑΦΟΡΑ

Δολοφονία στην Αίγινα: Γνωστή ηθοποιός το θύμα – Έχει προσαχθεί ο γιος τη

Η ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Μαρία Μπονίκου είναι η γυναίκα που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από δολοφονική επίθεση στο σπίτι της στην Αίγινα. Την σχετική ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας στο facebook.

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της, στην θέση Πολλές Ελιές στην Αίγινα. Η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε πεσμένη μπρούμυτα και σύμφωνα με τις πληροφορίες βρέθηκε με πολλαπλές μαχαιριές, σχεδόν σε όλο της το σώμα και με μία σακούλα περασμένη στο κεφάλι της. Τη γυναίκα βρήκε ένα συγγενικό της πρόσωπο, ενώ αυτή την στιγμή έχει προσαχθεί και εξετάζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά ο γιος της, 46 ετών. Πληροφορίες θέλουν τον άνδρα να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Το 2020 είχε φύγει από τη ζωή και ο σύζυγός της αδικοχαμένης γυναίκας που επίσης ήταν διάσημος ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης. Πριν από δύο χρόνια, ο Μ.Β. απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών και ο θάνατος του έγινε γνωστός μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης που έκανε η σύζυγός του, Μ.Μ. στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ποια ήταν η Μαρία Μπονίκου

Γεννήθηκε το 1954 και έπαιξε στις ταινίες:

Όλοι θα ζήσουμε 1974
Αγάπη μου Ουά-Ουά 1974
Η Προεδρίνα 1972
Στην Πόλη αγαπηθήκαμε 1972
Το κοροϊδάκι της πριγκηπέσσας (1972) 1972

ενώ συμμετείχε και σε πολλές μεταγλωττίσεις με πιο γνωστή την παιδική σειρά Σπορτ Μπίλι. Ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Μάνο Βενιέρη.

πηγη eleftherostypos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button