ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ο Νίκος «Eφυγε Έvας Δικoς Μας Άvθρωπος»

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του ΟΦΗ για τον αδόκητο χαμό του παλαίμαχου τερματοφύλακα Νίκου Γιαλαμά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα (9/9) το απόγευμα σε ηλικία 49 ετών.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιαλαμάς κατέρρευσε στη λεωφόρο Δημοκρατίας του Ηρακλείου, από καρδιακό επεισόδιο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Εκεί οι γιατροί του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θρήνος: Τραγωδία νεκρός αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ μετά από τροχαίο

Την τελευταία του πνοή στο Ασκληπιείο της Βούλας άφησε αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ, μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Το τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (09/09) και ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες- ο άτυχος αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατευθυνόταν σε περιστατικό μετά από σήμα για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον Άγιο Κοσμά.

Δύο μηχανές της ΔΙ.ΑΣ προσπάθησαν να φτάσουν εσπευσμένα στο σημείο. Μία από αυτές συγκρούστηκε με όχημα.

Οι δύο αστυνομικοί που επέβαιναν στη μηχανή, μεταφέρθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος άνδρας είναι νεκρός. Σοβαρά τραυματισμένος είναι ο συνάδελφός του.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button