ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος – Νεκρός ο ραδιοφωνικός παραγωγός Βασίλης Πάντολμος

Θλίψη προκάλεσε στην κοινωνία της Ελασσόνας η είδηση του θανάτου του Βασίλη Πάντολμου, σε ηλικία 59 χρόνων, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε με δύναμη ψυχής τον κορονοιό.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω την σύζυγό του Νόπη και τα τρία του παιδιά Στυλιανή, Χρήστο και Χρυσοβαλάντου.

Ήταν άριστος τεχνικός ηλεκτρονικών συστημάτων, από τους πρωτεργάτες της ελεύθερης ραδιοφωνίας στην Ελλάδα και ιδρυτής του πρώτου ιδιωτικού ραδιοφωνικού σταθμού στην Ελασσόνα το Ράδιο Όλυμπος.

Οι εκπομπές με τη μελωδική και αξεπέραστη φωνή του τη δεκαετία του 80 και του 90, άφησαν εποχή και αποτελούσαν πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Κυριακή 23 Ιανουαρίου στις 12.00 το μεσημέρι στην Ελασσόνα, στον Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών στο Βαρόσι.

Με πληροφορίες από το elassonanews

ΠΗΓΗ

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button