ΔΙΑΦΟΡΑ

Άγριο έγκλημα: Γυναίκα κατέσφαξε τον πατέρα της και την σύντροφό του μέσα στο σπίτι τους

Άγριο έγκλημα: Μπροστά σε ένα άγριο θέαμα βρέθηκαν οι τοπικές αρχές του Νιου Τζέρσεϊ όταν κλήθηκαν σε μία επίσκεψη ρουτίνας στο πολυτελές παραθαλάσσιο σπίτι ενός 87χρονου και της συντρόφου του στην παραλία της πόλης.

Σύμφωνα με την αστυνομία η ίδια του η κόρη προχώρησε στο φόνο των 2 ατόμων. «Μια γυναίκα σκότωσε τον 87χρονο πατέρα της και τη φίλη του. Τους μαχαίρωσε θανάσιμα στο σπίτι του στην παραθαλάσσια περιοχή του Νιου Τζέρσεϊ», ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η 55χρονη Σέρι Λι Χέφερμαν συνελήφθη για τις δολοφονίες του πατέρα της Τζον Έντερς John Enders και της φίλης του Φρανσουά Πιτόι, 75 ετών, σε ένα σπίτι στο Surf City με 6 υπνοδωμάτια και 4 μπάνια που πωλείται για πάνω από 1,9 εκατομμύρια δολάρια.

Η αστυνομία της Πενσυλβάνια συνέλαβε την Χέφερμαν την Τρίτη στο σπίτι της στο Λάντενμπεργκ, και αναμένει την έκδοσή της στο Γκάρντεν Στέιτ με την κατηγορία της δολοφονίας και της παράνομης κατοχής όπλου, ανέφερε η Εισαγγελία της κομητείας Ocean σε δελτίο τύπου.

Τι εξετάζουν οι αρχές

Η αστυνομία δεν αποκλείει κίνητρο της δολοφονίας να ήταν διαφορές μεταξύ πατέρα και κόρης για περιουσιακά στοιχεία και ζητήματα πώλησης ακίνητης περιουσίας.

Ο Έντερς έγινε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τον Μάιο, μετακινώντας το από καταπίστευμα, σύμφωνα με το Asbury Park Press. Μετά την αλλαγή, είχε βγάλει το ακίνητο προς πώληση για 2,3 εκατομμύρια δολάρια και έκτοτε έχει μειώσει την τιμή στα 1,99 εκατομμύρια ανέφερε ο Τύπος.

Τα πτώματα του Έντερς και του Πιτόι βρέθηκαν στο σπίτι στο σπίτι του την Κυριακή, αφού η τοπική αστυνομία κλήθηκε να κάνει έναν έλεγχο στο σπίτι για το αν πηγαίνουν όλα καλά, ανέφερε η ανακοίνωση. Είχαν πεθάνει από τις 29 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, λέγοντας ότι και οι δύο «υπέστησαν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι».

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button